‘Değirmendere eski günlerine kavuşacak’
AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer,“Değirmendere benim göz bebeğim. Çok özel projelerle Değirmendere’yi eski günlerine kavuşturacağız” dedi
Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, ilimizin gözde yerlerinden birisi olan Değirmendere’de vatandaşlarla buluştu. Sezer, esnaflarla bir araya gelip, gelecek dönemde yapmayı planladığı projelerini anlattı.
‘ÇEKİM MERKEZİ OLACAK’
Değirmendere’nin kültür, sanat ve sporla anılması için ne gerekiyor yapacağım diyen Sezer, “Değirmendere benim göz bebeğim.Değirmendere eski günlerine kavuşacak. Bunun yanında yapay resif alanlarıyla balık türlerinin üremesini sağlayarak, çoğalmasına destek vereceğiz. Ayrıca amatör balıkçılarımız için iskele projelerimiz var. Sahil ise daha aydınlık olacak. Kuruçeşme tarafına yapacağımız tekne bağlama yeri ve sahil düzenlemesiyle Değirmendere’de yeni bir sosyal merkez oluşturup, çekim merkezi olmasını sağlayacağız” dedi.