Değirmendere Çınarlık Meydanına bahar dokunuşu
13 Nisan 2015 18:29

Değirmendere Çınarlık Meydanına bahar dokunuşu

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, bahar dönemi çalışmaları kapsamında Gölcük İlçe genelinde başlattıkları çiçek dikimlerine belirlenen park ve sahil bölgelerinde hızla devam ediyorlar

Bu çalışmalar içerisinde ekipler Değirmendere Çınarlık meydanında yaptıkları çiçek dikimi ile adeta alanı çiçek bahçesine çevirdiler. Görenlerin mest olduğu çalışma bir nevi baharın dokunuşu olarak yorumlanıyor.

RENGARENK ÇİÇEKLERLE DONATILIYOR

Havalarında düzelmesiyle bir süredir bekletilen bahar dönemi çalışmaları programlandığı şekliyle ilçe genelinde devam ettiriliyor. Bu çalışmalarla park alanları ve sahil kıyılarındaki yeşil alanlar adeta bir halı deseni gibi rengarenk çiçeklerle donatılıyor. Güzel havayı fırsat bilen vatandaşların park alanlarına ve sahil kıyılarına yoğun ilgi göstermelerinde karşılaştıkları bu güzellikle günün yorgunluğunu atmaya yardımcı oluyor, insanları motive ediyor. Yapılan çiçek dikimlerinde hercai menekşe, mine, çuha ve papatya kullanılarak görsel açıdan harika bir dizayn çalışması yapılarak bulundukları bölgeye görsel açıdan bir canlılık kazandırıyorlar. Bu çalışmalar her yaştan ve her kesimden insanları oldukça memnun ediyor.

BENZER HABERLER
X