‘Daha çok kitleye ulaşmak istiyoruz’
28 Mart 2023 16:33

‘Daha çok kitleye ulaşmak istiyoruz’

Memleket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sercan Türk ve yönetimi, dün partilerinin milletvekili aday adayları Mehmet Bali ve Gürkan Okan Yıldız ile birlikte gazetemize ziyarette bulundu. Türk, ziyaretteki konuşmasında “Gençlerimiz artık söz sahibi olmak istiyor” dedi

Memleket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sercan Türk ve yönetimi, dün partilerinin milletvekili aday adayları Mehmet Bali ve Gürkan Okan Yıldız ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette İlçe Başkanı Türk’ün yanı sıra İlçe Başkan Yardımcısı Burak Özdemir, Kadınlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Rengin İşimik ve milletvekili aday adayları Mehmet Bali ile Gürkan Okan Yıldız hazır bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette düşüncelerini dile getiren İlçe Başkanı Türk, “Bugün itibariyle sahaya çıkmaya başladık. Ziyaretlere başlıyoruz ve birçok noktaya ziyaret gerçekleştireceğiz. Eski ilçe başkanımız Mehmet Bali, milletvekili aday adaylığı için istifa etmişti. Gürkan Okan Yıldız da bir diğer milletvekili aday adayımız” dedi.

‘YENİ BİR PARTİ OLDUĞUMUZ İÇİN KENDİMİZİ TANITMAK İSTEDİK’

Sözlerine devam eden Başkan Türk, “Biz yeni bir parti olduğumuz için kendimizi tanıtmak istedik. Adayların netleşmesini beklemeden sahaya çıkmak istedik. Bu kapsamda birçok noktayı gezeceğiz, halkımızla konuşacağız. İlk aşamada kendimizi tanıtmamız için daha çok kitleye ulaşmamız lazım. Bunun için esnaf ziyaretlerinden başlayacağız. Seçime kadar uzun bir süreç var ama bizim için kısa bir zaman dilimi var. Ziyaret edeceğimiz, gideceğimiz çok yer var. Çalışmalara göre belirlediğimiz konulara ağırlık vereceğiz. Esnaf ziyaretlerini bitirdikten sonra kadın üyelerimizle birlikte sahada ev ziyaretleri yapmayı planlıyoruz. Köylerimize de çıkacağız. İftar programlarımızı yapacağız. Net tarihleri de belirledikten sonra daha da hızlanacağız” dedi.

‘HEDEFLERİMİZİ ANLATACAĞIZ’

Başkan Türk açıklamasının devamında, “İl seçim koordinasyon merkezimiz kuruluyor. Biz de ilçe seçim koordinasyon merkezimizi kuracağız. Merkezlerimiz, bu çalışmaların başında duruyor. Her yere giderek kendimizi ve partimizi tanıtacağız, hedeflerimizi anlatacağız. Geçtiğimiz günlerde gençlik komisyonumuzu kurduk. Kadın komisyonumuzu da kuracağız. Sorumlu başkan yardımcılarımız da bu komisyonlarımızın başında olacak. Gençlerimiz artık gelecekle ilgili olarak söz sahibi olmak istiyor. Geleceklerini kendileri belirlemek istiyor. Milletvekilliği aday adaylığında partimiz ücret almıyor. Oldukça fazla sayıda aday adayımız var. Koordinasyon merkezimizin programına göre ilimizin her yerinde, ilçemizde sıkı ve yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X