Çöp kutuları yenilendi
Değirmendereli vatandaşlar, Çınarlık Meydanı’nda bulunan çöp kutularının yenileri ile değiştirilmesini talep etmekteydi.
Belediye ekipleri, geçtiğimiz günlerde çöp kutularını yenileyerek, vatandaşların isteklerini yerine getirdi. Değirmendere’nin birçok kesiminde, özellikle sahil şeridinde birçok çöp kutusu bulunuyor. Vatandaşların, çöplerini yere atmak yerine bu çöp kutularına atmaları için Değirmendere’nin birçok yerine konan çöp sepetleri, halkın da istekleri ile bazı dönemlerde yenileniyor. Beldenin bazı bölümlerinde eskimiş olan çöp kutuları ile ilgili olarak vatandaşlar, bu kutuların yenileri ile değiştirilmesini istemişlerdi. Konu ile ilgili olarak isteklerini yetkililere ileten birçok kişinin isteğini değerlendiren belediye ekipleri, geçtiğimiz günlerde çöp kutularını yenileri ile değiştirdi.
VATANDAŞLAR MEMNUN
Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda bulunan ve kısmen eski olan çöp kutularının değiştirilmesinin istendiği alanda belediye ekipleri, eski çöp kutularını daha yeni ve düzenli bir görünümü olan çöp kutuları ile değiştirerek vatandaşların isteğini yerine getirdi. Değirmendereliler, yapılan çalışmanın dikkat çektiğini ifade ederek, “Buradaki çöp kutuları, sahilde bulunanlara nazaran eskiydi ve bunların yenileri ile değiştirilmesi gerekiyordu. Burada birçok kişi, kutuların yenilenmesini istediklerini ilgili kişilere aktarmıştı. Belediye ekipleri de buradaki kutuları değiştirerek istekleri yerine getirmiş oldu” dedi. Bu çalışmanın, ilçemizin diğer bölgelerinde de yapılması bekleniyor.