Çok amaçlı spor salonu tanıtıldı
28 Kasım 2017 16:41

Çok amaçlı spor salonu tanıtıldı

Büyükşehir Belediyesi, Vehbi Koç Vakfı ve Ford Otosan’ın iş birliği ile yapımı tamamlanan Gölcük Ortaokulu Çok Amaçlı Spor Salonunun tanıtım töreni protokolün katılımı ile gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın, Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan İşbirliği ile yaptığı Gölcük Ortaokulu Spor Salonu’nun tanıtımı, düzenlenen muhteşem bir törenle gerçekleştirildi. Tanıtım törenine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Ford Otosan Fabrikası yetkililerinden Ali Rıza Aksoy ile Koru Sarıkaya, Okul Müdürü Fahri Kuş, Okul Aile Birliği Başkanı Feride Gün, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 ANTRENMANI İZLEDİLER

Tanıtım Programı, Barbaros İlköğretim Okulu Spor Okulu öğrencilerinin gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Protokolün önünde eğlenceli atletizm dalında antrenman yapan Spor Okulu öğrencileri, performansları ve disiplinleriyle göz doldurdu.

 BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN ANLAMLI TEŞEKKÜR

Tanıtım programında ilk konuşmayı yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük’ün 17 Ağustos depreminin izlerinden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gölcük’e gerçekleştirdiği hizmetlerle adeta bir filiz gibi yeniden hayata döndüğünü söyledi. Başkan Ellibeş, tanıtımı yapılan Gölcük Ortaokulunun da bu hizmetlerden biri olduğunu kaydederek, “Başkanımıza Gölcük’e yaptığı tüm hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 ‘ÇOCUKLARIM SPOR SALONUNUZ HAYIRLI OLSUN’

Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimizin geleceğe iyi hazırlanmaları bizler için çok önemli. Gençlerimiz, çocuklarımız geleceğe umutla bakmalı. Bu nedenle evlatlarımızın iyi yetişmeleri için spora büyük önem veriyoruz. Çocuklar, 65 yaşındayım ve hepinizin dedesiyim. Bakın dedeniz bu yaşta her gün spor yapıyor. Sağlıklı olmak için spor yapmalıyız. Yoksa her dakika doktora gider, ilaçla yaşarız. Biz, sizlerin, gençlerimizin, annelerimizin spor yapmasını istiyoruz. Bu nedenle Kocaeli’nde her bölgeye spor tesisleri yapıyoruz. Spora yatırım yapmayı önemsiyor ve bunu görev olarak görüyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin, annelerimizin spor yapabilmesi için spor salonları yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Karaosmanoğlu, Gölcük Ortaokulu’na yapılan spor salonunun Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan işbirliği ile gerçekleştirildiğini de hatırlatarak, kendilerine destek veren yetkililere teşekkür etti.

 VALİ AKSOY, BÜYÜKŞEHİR’İ KUTLADI

Programda konuşan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, spora ve sporcuya yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni kutladı. Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında da önemli hizmetler sunduğuna dikkat çeken Vali Aksoy, “Daha bir hafta önce 40 bin bilgisayarı çocuklarımıza dağıttık. Büyükşehir Belediyemiz, bu çerçevede son 9 yılda 260 bin bilgisayarı çocuklarımızın eğitimine sundu. Temel hedefi çocuklarımızın iyi eğitim almasına yönelik bu çalışmaları nedeniyle Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyor ve kutluyorum” dedi. Vali Aksoy, Gölcük Ortaokulu’na kazandırılan spor salonun, sadece bu okula değil çevredeki okullara ve vatandaşların spor yapmasına yönelik önemli katkı sunacağını kaydetti.

 AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Konuşmaların ardından Gölcük Ortaokulu Müdürü Fahri Kuş ve Okul Aile Birliği Başkanı Feride Gül, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Program, Spor Okulu öğrencileri ve protokolün yer aldığı aile fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Programın ardından protokol üyeleri Gölcük Ortaokulu’na yapılan spor salonunda incelemelerde bulundu.

 

BENZER HABERLER
X