Çocuk Kütüphanesi’nde atölye çalışmaları sürüyor
25 Ekim 2021 12:50

Çocuk Kütüphanesi’nde atölye çalışmaları sürüyor

Başiskele’de çocukların küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak ve kütüphane ortamını sevdirmek amacıyla hizmete açılan Çocuk Kütüphanesi’nde atölye çalışmaları sürüyor

Serdar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı içerisinde 250 metrekarelik modern ve nezih bir binada binlerce çocuk kitabıyla ilçenin her yerinden minik kitapseverleri ağırlayan Başiskele’nin ilk çocuk kütüphanesine yoğun ilgi devam ediyor. Her Cuma günü Başiskele Çocuk Üniversitesi eğitmenleri tarafından kütüphanede düzenlenen atölye çalışmalarına ilçede eğitim gören ilkokul öğrencileri katılım sağlıyor.

HEM KİTAP OKUDULAR HEM DE ETKİNLİK YAPTILAR

Yeniköy Hayat İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde Başiskele Çocuk Kütüphanesi’nde kitap okumanın yanı sıra Başiskele Çocuk Üniversitesi eğitmenleri tarafından hazırlanan atölye çalışmalarına da katıldı. ‘Hayatımızdaki Matematik’ konulu atölye çalışmasına katılan öğrenciler, günlük hayatımızda kullanılan matematiksel şekil, cisim ve uygulamaları yaşayarak öğrendi.

BENZER HABERLER
X