CHP’li vekiller il il gezicekler
14 Ağustos 2015 13:39

CHP’li vekiller il il gezicekler

AKP ile koalisyon görüşmelerinde sonuç alamayan CHP, milletvekillerini ‘neden koalisyon yapılamadı’ meselesini anlatmak için illerde görevlendirileceği öğrenildi

CHP'de koalisyon toplantılarından sonuç alınamayınca Genel merkezden gelecek olan yazı ile CHP milletvekilleri 81 ilde görevlendirildi ve vatandaşlara, sivil toplum örgütlerine ve yerel basına neden koalisyon görüşmelerinden sonuç çıkmadığını anlatmak üzere yola çıkacak. Olası bir erken seçim için CHP çalışmalarına bu şekilde start verecek.

 KOCAELİLİ VEKİLLER FARKLI İLLERE DAĞILACAK

 Genel merkezden yapılan görev dağılımı ile önümüzdeki hafta CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar; Isparta ve Antalya’da, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet; Gaziantep ve Kilis, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise; Sivas ve Bayburt Dolaşacak. Buralarda CHP’nin 5 temel  başlığı ve 14 ilkesi anlatılacak.

 İLİMİZE GELECEK OLAN CHP'Lİ VEKİLLER 

 İlimize konu ile ilgili gelecek olan vekiller ise, CHP Ordu Milletvekili Sait Torun, CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş,  CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı

 

BENZER HABERLER
X