CHP’li kadınlar yaşlıları unutmadı
20 Mart 2016 16:06

CHP’li kadınlar yaşlıları unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Gölcük’te bulunan yaşlılara ziyarette bulundu

Yaşlılar haftası nedeniyle Gölcük’te ki yaşlı ve hastaları gezen Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi, yaşlıların yüzünü güldürdü.

Yaptıkları ziyaretin önemine vurgu yapan Başkan Türkan Çimen, “18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Gölcük’te bulunan çınarlarımızı ziyaret etmek istedik. Aslında onların bize verdiği emekleri sadece 1 hafta ile sınırlandırmamamız gerekiyor. Onları her zaman ziyaret edip, hayır dualarını almak, yüzlerini güldürmek bizim en büyük hedefimiz. Onlar bizim çınarlarımız, baş taçlarımız, iyi ki varlar. Yaşlılar evlerimizin bereketidir, bir duaları dünyalara bedeldir. Bu tarzda ki ziyaretlerimiz devam edecek” diye konuştu. 

n Kayıhan KAYI

BENZER HABERLER
X