CHP’den Gölcük’e çıkarma
22 Mayıs 2023 09:42

CHP’den Gölcük’e çıkarma

CHP PM Üyesi Yunus Emre, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ve geçmiş dönem büyükşehir belediye başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen, Gölcük İhsaniye’ye çıkarma yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi (PM) İstanbul Milletvekili Yunus Emre, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, geçmiş dönem Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Sefa Sirmen, geçmiş dönem Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, 28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimleri çalışmaları kapsamında Gölcük İhsaniye’de esnaf ve vatandaşlar ile buluştu.

İLK 100 GÜN PROJELERİ

Seçimlerin ikinci turu için İhsaniye sakinlerinin görüşlerini alan heyet, vatandaşların Millet İttifakı iktidarından beklentilerini dinledi. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidarın ilk 100 gününde hayata geçireceği projeleri anlatan heyete vatandaşların gösterdiği ilgi büyük oldu. Heyet, gün boyu süren esnaf ve hane ziyaretleri sonrasında İhsaniye merkez meydanında kısa bir mola verdi.

BENZER HABERLER
X