Ceyhan: Sürekli çalışan dinamik bir yapımız var
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, il ve ilçe SKM başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda, “AK Parti büyük bir aile, sürekli çalışan dinamik bir yapımız var” dedi
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan il ve ilçe seçim koordinasyon merkezi başkanları Antik Kapı Restoran’da yemek yedi. Ardından basına kapalı olarak toplantı yapan Ceyhan ve SKM başkanları ile yönetimi, daha sonra basına demeç verdi. Ceyhan, 1 Kasım seçimlerinde alınan başarılı sonuçların gizli kahramanlarının seçim koordinasyon merkezi başkanları ve çalışanları olduğunu söyledi.
‘ÖNÜMÜZDEKİ SÜRECİ KONUŞACAĞIZ’
Yemek sonrasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Ceyhan, “7 Haziran seçimlerinden sonra 1 Kasım erken seçimlerine ciddi bir hazırlık yaptık. 7 Haziran’a göre hemen hemen birkaç değişikliğe giderek seçim koordinasyon merkezlerimizi oluşturduk. Bu merkezlerimizin verimli çalışmaları ile Kocaeli’de yüzde 56,5 oranında oy aldık. Vatandaşlarımıza verdikleri oy için şükranlarımızı sunuyor, takdirle karşılıyoruz. Bugün 1 Kasım galibiyetinin hazırlığını yapan ve arka planda kalan arkadaşlarımızla bir araya geldik. Arkadaşlarımızın 1 Kasım erken seçimleri hazırlıklarında ve sonrasında yaşadıkları sıkıntıları dinleyeceğiz ve önümüzdeki süreci konuşacağız. Burada bulunan tüm arkadaşlarımız seçimin birer gizli kahramanıdır. Ben hepsine ayrı ayrı yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki süreçte SKM yönetimlerine 2016’nın ortalarına kadar eğitim vereceğiz. Bir sonraki seçim 4 yıl sonra bile olsa biz yarın seçime girecekmişiz gibi hazır kalacağız” dedi.
‘TEŞKİLATLARIMIZIN KAPISI HERKESE AÇIK OLACAK’
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Bizde, seçim bitti hadi evimize gidelim yok. AK Parti büyük bir aile, sürekli çalışan dinamik bir yapımız var. Yaklaşık 1-1,5 yılda 4 tane seçimi başarıyla atlattık. Teşekkürle alakalı programlar icra ediyoruz. Bu yılsonuna kadar böyle devam edecek. 1 Ocak’tan itibaren bütün teşkilatlarımızın kapısı herkese açık olacak. 2019 seçimleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Ceyhan, “7 Haziran mesajını AK Parti ne kadar doğru anladıysa hem CHP hem MHP hem de HDP’nin ne kadar yanlış anladığını herkes gördü” dedi.
‘KISIR DÖNGÜDEN UZAK DURACAĞIZ’
7 Haziran sonrası çıkan beşinci parti söylemlerine de değinen Başkan Ceyhan, “Beşinci parti çıkacaksa buna ihtiyaç yok. Eğer çıkacaksa da bu kesinlikle muhalefetin içinden çıkacak demiştim. Bugün gözüken odur ki muhalefet partileri kendi içinde bile demokrasiyi yürütemiyor. Bu partilerin iç yarışı olduğu için konuşmak istemiyorum. Biz bu sığ ve kısır çekişmelerin içinde olmamak için elimizden geleni yapacağız” dedi.