Ceyhan, mazbatasını Çarşamba alacak
08 Şubat 2015 13:37

Ceyhan, mazbatasını Çarşamba alacak

Bugün gerçekleşen kongre sonrası Ak Parti’nin il başkanı olan Şemsettin Ceyhan, mazbatasını Çarşamba günü alacak.

Ceyhan’ın ilk işi ise Mahmut Civelek’in milletvekili adaylık başvurusunu kabul etmek olacak

7 Şubat’ta Başbakan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katlımı ile gerçekleştirdikleri kongre ile yeni başkanına resmiyet kazandıran Ak Parti İl Teşkilatı, şu sıralar kongrenin yorgunluğunu üzerinden atmaya çalışıyor. Mazbatasını Çarşamba günü alacak olan Ceyhan, eski İl Başkanı Mahmut Civelek’in, milletvekili adaylık başvurusunu da aynı gün alacak. 

‘HEDEFE ULAŞTIK’

Cumartesi günkü kongre sonrası konuşa İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, "Kongremiz heyecan ve ortam olarak beklentileri karşılama oranı olarak da hem bizi ve teşkilatlarımızı memnun etti. Başbakanımızın da bu konuda memnuniyetini milletvekillerimize ilettiğini biliyoruz. Kongrede hedeflediğimiz amaçlara ulaştık. Tüm teşkilatlarımıza teşekkür ederiz" dedi. 

MAZBATA ÇARŞAMBA’YA

Çarşamba günü mazbatasını alacağını söyleyen Ceyhan, “Mazbatayı almadan yönetim olarak toplantı yapmayacağız. Devir teslim törenini de mazbata alındıktan sonra gerçekleşeceğiz. Yönetimimizin tanıtımını ise mazbatayı aldıktan sonra yapacağız” dedi. Eski İl Başkanı Mahmut Civelek’in milletvekili adaylık başvurusunu da çarşamba günü kabul edeceğini ifade eden Ceyhan, tüm yönetimine ve partililerine kongredeki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

BENZER HABERLER
X