Çeker’den Şahin’e ziyaret
01 Nisan 2015 11:29

Çeker’den Şahin’e ziyaret

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Ömer Çeker ve heyeti, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Soner Şahin’i makamında ziyaret etti

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Ömer Çeker, Şube Başkan Yardımcısı Zekai Dumlupınar, Arif Ovalı, Derince İlçe Temsilcisi Mustafa Çiftcioğlu, İş Yeri Baş Temsilcisi Tahir Saklaman, Temsilci Mehmet Sadık Zafer, Turan Sarıoğlu, Erol Kalemer ile birlikte Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Soner Şahin’i makamında ziyaret etti. Yönetici Şahin’e görevinde başarılar dileyen Çeker; yönetici Şahin’e Kurtuluş Savaşını sembolize eden “Onlar Bir Oldular Vatan Kurtuldu” adlı tablo hediye etti. Ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti. Yönetici Şahin ziyaret için Çeker ve heyetine teşekkür etti.

 ‘HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTECEĞİNE İNANIYORUM’

Ziyaret çıkışında açıklamada bulunan Çeker, “Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ilimize ve bölgeye hizmet verdiğinde önemli bir hastanedir. Önemli bir hastanenin başına genç, dinamik bir yöneticinin getirilmiş olması, hizmet kalitesini yükselteceğine inanıyorum. Sayın Şahin’in usulsüz uygulamalara son vereceğine ve kurum personeli arasında adaletin eşit dağıtacağına hakkı güçlüye değil de, hakkı haklıya verilmesi noktasında gerekeni yapacağına inanıyoruz. Bunu ilerleyen zaman diliminde yapacağı uygulamalar ile göreceğiz” dedi.

 ‘YAPACAĞI YENİLİKLERİ DESTEKLERİZ’

Açıklamalarını sürdüren Çeker, “Kurumda servisler arasında personellerin yer değişikliğinde öncelikle gönüllük esasına uyulması, bu olmadığı takdirde hizmet puanı çerçevesinde yer değişikliği yapılmasında sayısız faydaları olacağı gibi çalışanların kurumu sahiplenerek hizmet kalitesinin tavan yapmasını sağlayacaktır. Yönetici Başhekim Şahin’in kanun, yönetmenlik ve genelgeler çerçevesinde kurumu sevk ve idare ettiği takdirde, yasalar ışığında yapacağı yenilikleri ben ve ekibimle birlikte destekleriz. Aksi takdirde uyarılarımızı yapar, hukuki haklarımızı kullanmada tereddüt etmeyiz” dedi.

BENZER HABERLER
X