
‘Çalışmaların her zaman takipçisiyiz’
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, parti çalışmaları ve ilçe gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yavuz, “Gölcük özelinde devam eden çalışmaların her zaman takipçisiyiz” dedi
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz ülke ve ilçe gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Yavuz, yaptığı açıklamada, “Uzun bir süreden beri devam eden kongre süreçlerimiz il kongremizin ardından tamamlanmış oldu. İl Başkanımız Sayın Dr. Şahin Talus’un yeni oluşturmuş olduğu yönetim kurulu ile daha gür bir sesle durmak yok yola devam diyoruz. Bizler de İl Başkanımız Dr. Şahin Talus’un koordinesinde İlçe Başkanlığımızın ilçemizde yapmış olduğu çalışmalarla kendilerine güç katmaya devam edeceğiz” dedi.
‘CUMHURBAŞKANIMIZA SONSUZ GÜVEN DUYUYORUZ’
Açıklamasını sürdüren Yavuz, “Kongrelerimizin hayırlara vesile olmasını ve kentimize fayda sağlamasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. İlk günkü aşkla devam ettiğimiz bu yolda Sayın Cumhurbaşkanımıza nefes olmaya ve omzundan zerre kadar da olsa bir yük almaya gayret ediyoruz. Alev topuna dönen ve son yıllarda hiç durulmayan Orta Doğu’da ülkemiz için kritik öneme sahip olan, sınırlarımızda yaşanan her türlü gelişmeler Sayın Cumhurbaşkanımızın akıllı politikası ve güvenilir devlet adamlığıyla ülkemiz açısından hayırlı sonuçlar doğurmaktadır. Suriye politikamızın Cumhurbaşkanımız tarafından nasıl doğru yönetildiği ve sürecin nerelere geldiği herkesin malumudur. Bu bağlamda Sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz güven duyuyoruz ve yanında her zaman nefes olmaya devam ediyoruz. Dünyanın bile en güvendiği devlet adamı olan Sayın Cumhurbaşkanımıza güven duymadıklarını ifade eden muhalefet yapısından da zaten aksi bir tutum beklemiyoruz” ifadelerini kullandı.
‘VATANDAŞIMIZIN HER SIKINTISIYLA DERTLENİYORUZ’
Başkan Yavuz, son olarak, “Ülkemizin uzun zamandan beri yaşamış olduğu ekonomik sıkıntıları da yeni yılla beraber aşacağımıza ve toparlanma sürecimizin Cumhurbaşkanımız ve kurmayları tarafından en doğru şekilde yönetileceğine inanıyoruz. Gölcük özelinde de devam eden çalışmaların her zaman takipçisi olduğumuzu ve vatandaşımızın her sıkıntısıyla dertlendiğimizi açıkça ifade etmek istiyorum. Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile koordineli bir şekilde ve birlik içerisinde kentimizin ihtiyaç duyduğu her alanda varlığımızı hissettirmeye devam edeceğiz” diyerek açıklamasını tamamladı. Meltem ALKAN