‘Çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz’
AK Parti İlçe Gençlik Kolları haftalık toplantısında konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner; “Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi
AK Parti İlçe Gençlik Kolları haftalık toplantısı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner başkanlığında, parti binasında düzenlendi. Toplantı öncesi açıklama Uzuner; “Yeni seçmen hakkı elde eden genç kardeşlerimize ziyaretlerimiz aksamadan devam ediyor. Bu güne kadar ulaştığımız genç seçmenlerimiz, yaptığımız çalışmalar karşısında memnun olduklarını ve çok şaşırdıklarını ifade etti. AK Parti gençliğinin farkını gördüklerini açıkladılar. AK Parti gençliği, seçimden seçime değil, her zaman ve her an gençlerle bir araya gelerek birliktelik oluşturmayı ve gençlerin zamanını en iyi şekilde değerlendirmesini amaçlıyor. Biz, gençlik olarak, kendimizi anlatırken, partimize oy vermeleri için bu ziyaretleri yapmıyoruz” dedi.
‘BİZLERİ SON DERECEDE ŞAŞIRTTI’
Uzuner, açıklamasının devamında; “Yeni seçmen hakkı elde eden genç kardeşlerimiz, diğer partililerin seçim zamanında gelerek sadece partilerine oy istediklerini ve kendilerinin sorunlarına inmediklerini belirtiyor. Bu da bizleri son derecede şaşırttı. Bu kelimeleri gençlerimiz söylüyor, biz değil. İşte bizim farkımız burada. Pazar günü için bir proje oluşturduk. Sabah namazının ardından gençlerimizle bir araya geleceğiz ve kahvaltı edeceğiz. Bunun amacı, birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bizler, birlik ve beraberliği sağlamak için bu çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.
‘İŞTE VATAN SEVGİSİ BUDUR’
Uzuner, açıklamasının sonunda; “Birlik ve beraberliğimizi, 15 Temmuz’da yaşanan hain saldırıda tüm dünya gördü ve mesajını aldı. Bugün yine şer odakları, 2. plan olarak, ekonomi konusunda bizlere vurmaya çalışıyor. Tabi ki bu şer odakları bunu da başaramayacak. Çünkü biz, Türk Milleti olarak; vatanımızı, toprağımızı ve bayrağımızı yere düşürmemek için birlikteliği çok iyi sağladık. Milletimiz, ellerindeki dolarları hemen TL’ye çevirdi. İşte vatan sevgisi budur. Biz de vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi. Fahri HANER