‘Çalışmalarımıza ara vermiyoruz’
AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Kasapoğlu, “Yarın seçim varmış gibi tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Biz, kadınlar olarak, çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi
AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları, çalışmalarına aralıksız devam ettiriyor. Bugün, Merkez Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren kadın kolları, daha sonra Anıtpark’ta bir araya geldiler. AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Kasapoğlu, burada yapmış olduğu açıklamada; “Ülkemizin yararı için bayanlar olarak elimizi taşın altına koyduk. AK Parti iktidarından önceki hizmetler ile bu günkü hizmetler kıyasladığında arada dünya kadar fark olduğu görülüyor. Yapmış olduğumuz çalışmalarımız, sadece siyasi çalışmalar değil. Çalışmalarımız kapsamında ilçemizde, idarecilerimizin gözünden kaçmış ve yapılması gereken eksikliklerin tespitini yapıyoruz. Yarın seçim varmış gibi de seçim çalışmalarımızı aksatmıyoruz” dedi.
‘HALKA HİZMET, HAKKA HİZMETTİR’
Kadınlar olarak, Gölcük’te bu güne kadar yapılan hizmetleri bir bir halka anlattıklarını belirten Kasapoğlu, “Kocaeli’de 12 ilçe var. Bu ilçelerimizin arasında en fazla hizmeti alan Gölcük oldu. Halen de hizmet almaya devam ediyor. Yeni okulların yapılmasının yanı sıra hastanemizin de en kısa süre içerisinde yapımına başlanacak. Bu hizmetlerin akışı, bizim iyi diyalog ve halkımızla birlikte olmamızdan kaynaklanıyor. Bir vatandaşımız, bize veya parti yönetimimiz ile idarecilerimize, var olan bir eksiği bildirdiğinde bu eksik hemen gideriliyor. Eskiden böyle bir çalışma düzeni yoktu. Bu hizmetlerin akışı sadece AK Parti döneminde gerçekleşti. Halka hizmet, hakka hizmet diyerek, çalışmalarımızı el birliği ile devam ettireceğiz” dedi.