Çağrı Vakfı’ndan gazetemize ziyaret
07 Nisan 2015 18:41

Çağrı Vakfı’ndan gazetemize ziyaret

Gölcük Çağrı Vakfı Başkanı Azam Yılmaztürk, gazetemize ziyaret gerçekleştirdi.

Yılmaztürk, “Çağrı Vakfı Sivil Toplum Kuruluşu olarak hiçbir siyasi veya farklı bir görüşün etkisi altında kalmadan çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz” dedi

Ziyaretçilerimizi ağırlayan Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erdem Şengül, ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi ve hoş geldiniz dileklerini iletti. Çağrı Vakfı Başkanı Azam Yılmaztürk,

dernek faaliyetlerini ve çalışmalarını dile getirerek açıklamalarda bulundu.

‘KÜLTÜREL DERSLER VERİYORUZ’

Yılmaztürk, “Öncelik Çağrı Vakfı Sivil Toplum Kuruluşu olarak hiçbir siyasi veya farklı bir görüşün etkisi altında kalmadan çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Önceliğimizi çocuklarımıza ve hastalarımıza göstermekteyiz. Çünkü çocuklarımız, hem bizim hem de ülkemizin geleceğinin teminatı konumundadırlar. Onun için onların eğitimleri üzerinde elimizden gelen azim ve kararlılığı göstermekteyiz. Bu bağlamda çocuklarımıza kültürel olarak derslerimizi veriyoruz. Ayrıca yine kültür derslerinin yanı sıra manevi derslerimizle de çocuklarımızın yaşantılarına katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

‘ÇARE ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ’

Yılmaztürk, “Çocuklarımızla birlikte hastalarımızın üzerlerinde yoğun ilgi gösteriyoruz. Çünkü hastalarımızın şifa bulması adına bir takım çabaların gösterilmesi gerekiyor. Bizlerde yine bu aşama da elimizden gelen gayretin en iyisini gösteriyoruz. Bunun yanı sıra yine diğer çalışmalarımız kapsamında ihtiyaç sahiplerimizin sıkıntılarına biraz olsun çare üretmeye çalışıyoruz. Bu çalışmamızı nakdi anlamda yapmamız çok mümkün olmadığı için bizler daha çok ayni yardımlarda bulunuyoruz. Tabi yardım çalışmamıza katkı sağlayan vatandaşlarımızın içerisinde yine seçicilik ve titizlikle incelemelerde bulunuyoruz. Çünkü her yerden gelen yardımları kabul etmiyoruz” dedi.

 

‘ÜLKE EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNUYORUZ’

Yılmaztürk, “Vakfımızın bünyesi dahilinde öğrencilerimize burs imkanları sağlamaya çalışıyoruz. Yurtlar açmaya çalışıyoruz, okuma, çalışma spor salonları açmaya çalışıyoruz. Eğitim ve dinlenme tesisleri kurmaya çalışıyoruz. Çevre bilincini artırmak için eğitici, öğretici etkinliklerde bulunmak, sosyal kültürel çalışmalar yapıyoruz. Yeşili korumak ve kullanılmış kağıtları tekrar kullanıma hazır hale getirmek için kağıt toplama ve bağış kampanyasını sürdürerek ülke ekonomisine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu amaçlarımızın peşinden koşarken seminer, konferans, gezi ve kermes gibi organizasyonlar düzenliyoruz. Yine çalışmalarımızda gönüllü vatandaşlarımızın yardımları ile gerçekleştiriliyor” dedi.

BENZER HABERLER
X