‘Birlikte çalışmayı önemsiyoruz’
09 Şubat 2016 17:36

‘Birlikte çalışmayı önemsiyoruz’

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve yönetimi, bugün, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve yönetimini ziyaret etti

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve yönetimi, bugün, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Denlikol, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk’e Türk bayrağı ve Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’na ait flama ile bu dönem yapılacak çalışmaları, dosya halinde, takdim etti. Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, “Ülkemiz, kültürel bakımdan çok zengin bir yapıya sahip. Kültürlerimizi burada birlikte yaşatmak ve yaşamak çok önemli. Önemli olan, buradaki mozaik yapıyı ayakta tutmak. Biz, kent konseyi olarak, birlikte çalışmayı önemsiyoruz” dedi.

‘KENDİMİZİ ANLATACAĞIZ’

Başkan Denlikol, ziyaret sırasında yapmış olduğu konuşmada; “Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak bu dönem yeni bir oluşuma girdik. Arkadaşlarım, bu dönem, bu görevi bana verdiler. Size takdim ettiğimiz dosyamızda, ilçemize uygun çalışmalar ve etkinliklerimiz yer alıyor. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’na üye olan bazı derneklerimiz, kendi istekleri ile üyelikten ayrıldı. Bunun nedeni kişisel olarak algılanabilir fakat bizler burada bireysel olarak değil hep birlikte, ilçemizdeki ekinliklerimiz için, mücadele vereceğiz” dedi. Dernekleri bir çatı altında toplamanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Denlikol, “Bunun için ilçemizde bulunan derneklerimize giderek, kendimizi en iyi şekilde anlatacağız. Bizim en büyük sorunumuz, derneğimizin bir yerinin olmayışıdır. Toplantılarımızı, derneklerimizde düzenlemek zorunda kalıyoruz. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’na ait bir yerimiz olsaydı halkımıza daha iyi açılabilirdik” dedi. 

‘SİZLERİ ÖNEMSİYORUZ’

Bu ziyaretin kendilerine onur verdiğini ifade eden Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, “Bu ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederim. Sivil toplum kuruluşu olarak sizleri her zaman önemsedik ve önemsiyoruz. Koordineli olarak birlikte çalışmak isabetli bir karar. Sizler, gönüllü olarak, Gölcük’ün bayrağını daha ileriye taşımaya çalışıyorsunuz. Bu, çok önemli bir hedeftir. Bizler, burada birlikte yaşıyorsak, yanlış yapmadan çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Yer konusunda yetkililerimizle bir görüşme yaparak, bir yerin hazırlanması için destek olacağız” dedi. İlçemizdeki derneklerin hepsinin bir çatı altında toplanmasının iyi olacağını belirten Şentürk, “Ülkemiz, kültürel bakımdan çok zengin bir yapıya sahip. Kültürlerimizi burada birlikte yaşatmak ve yaşamak çok önemli. Önemli olan, buradaki bu mozaik yapıyı ayakta tutmak. Biz, kent konseyi olarak, birlikte çalışmayı önemsiyoruz” dedi.

BENZER HABERLER
X