Bilgin, ‘Ailelerimiz ve çocukları unutmuyoruz’
25 Şubat 2022 16:52

Bilgin, ‘Ailelerimiz ve çocukları unutmuyoruz’

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, ilçemizde yaptıkları yardım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Bilgin, “Ailelerimiz ve çocuklarımızı unutmuyoruz” dedi

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, ilçemizde yaptıkları yardım çalışmaları ile ilgili olarak dün düşüncelerini dile getirdi. Bilgin, konu hakkında vermiş olduğu bilgilerde “İHH Gölcük Temsilciliği olarak ilçemizdeki yardıma muhtaç aileler ve yetim çocuklarımızla ilgili çeşitli yardım ve destek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda sistemimize kayıtlı 160 yardıma muhtaç ailemiz ve 96 yetim çocuğumuzu yalnız bırakmamaya özen gösteriyoruz. Ailelerimize ve çocuklarımıza aylık olarak yaptığımız planlar çerçevesinde, ihtiyaç duydukları ne olursa temin etmeye gayret ediyoruz” dedi.

‘YARDIMSEVERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

İHH Gölcük Temsilcisi Bilgin, açıklamasını sürdürerek “Yardıma muhtaç ailelerimiz için aylık olarak yardım kolilerimizi hazırlıyor ve kendilerine teslim ediyoruz. Yine hangi konuda eksikleri olursa bunları kapatmak adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Gıda ve hijyen konusunda ne gerekli ise her birini temin ederek onların daha iyi, daha rahat bir yaşam sürmesine yardım ediyoruz. Bu konuda bizlere destek olan yardımseverlerimize de teşekkür ediyoruz. Onlar da bu hayra vesile oluyorlar. Onların desteği ile ailelerimizin yüzleri her zaman gülüyor” dedi.

‘SOSYAL HAYATA DAHA İYİ ADAPTE OLMALARINA KATKI OLUYOR’

Sözlerine son veren Bilgin, “Yine sistemimize kayıtlı 96 yetim çocuğumuz için Gölcük Gençlik Merkezi’nde çeşitli faaliyetler yapmayı sürdürüyoruz. Onların da bu merkezde geçirdikleri kaliteli zaman, onların çeşitli sportif faaliyetlere katılmalarına, sosyal hayata daha iyi bir şekilde adapte olmalarına, arkadaş edinmelerine ve geleceğe daha hazır bir şekilde yetişmesine katkı sağlıyor. Yine çocuklarımızın yüzlerini güldürmek adına onların ihtiyaç duyduğu farklı konularda da desteklere devam ediyoruz. Hem ailelerimiz hem de yetim çocuklarımız için yaptığımız bu çalışmalara Ramazan ayında da devam edeceğiz. Onların mutlu bir Ramazan ayı geçirmeleri, bayrama huzurlu bir şekilde ulaşmaları adına elimizden geleni yer zaman yapacağız” dedi.  Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X