Berke şansını kıramadı
28 Ocak 2018 11:01

Berke şansını kıramadı

Muğlaspor maçında çok çalışıp takımın kazanmasında önemli rol oynamasına rağmen net fırsatları kaçıran Berke şanssızlığına isyan etti

Sahasında oynadığı karşılaşmada Muğlaspor'u tek golle deviren ve alt sıralardan uzaklaşmaya devam eden temsilcimiz Gölcükspor'da, Berke Bıyık şanssızlığına yakındı. Oldukça iyi bir maç çıkaran ve çok istekli görünen genç golcü haftalardır devam eden suskunluğunu bozmaya bu maçta çok defa yaklaştı.

ÇOK ÇALIŞTI AMA…

Ancak genç futbolcu bu ataklarda kaleci Hüseyin'i bir türlü geçemedi. Berke Bıyık kaçan gollerinden adeta isyan etti ve teknik direktör Kayhan Çubuklu'ya kendisini çıkartması için işarette bulundu. Ancak hem teknik heyet hem de tribünler çok iyi oynayan Berke'yi alkışlayarak motive etti. Golcü futbolcu 90 dakika hücum hattında basmadık yer bırakmadı.

BENZER HABERLER
X