Belediye’den virüsle mücadele çalışmaları
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri ve Çevre Kontrol ve Koruma Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde, koronavirüse karşı dezenfekte ve temizlik
Gölcük Belediyesi, koronavirüse karşı topyekün mücadeleye aralıksız devam ediyor. Temizlik İşleri ve Çevre Kontrol ve Koruma Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, belli bir program dahilinde, ilçe genelinde, koronavirüse karşı dezenfekte ve temizlik çalışmalarına devam ediyor.
YÜZEY YIKAMASINDA KUYU SUYU KULLANILIYOR
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Çevre Kontrol ve Koruma Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizin ortak yaşam alanlarında yaptığı dezenfekte çalışmasının yanı sıra, Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz de; ilçemizin tüm cadde, sokak ve meydanlar gibi ortak yaşam alanlarındaki yüzeylerin temizliğini, Sağlık Bakanlığı biyosidal ürün ruhsatlı yüzey dezenfektanları ile, kuyu su ile yıkayarak sağlıyorlar. Ayrıca; Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz de İl ve İlçe Hıfzısıhha Kurulları kararlarının uygulanmasını denetliyor” dedi.
BAŞKAN SEZER ÇAĞRIDA BULUNDU
Hemşehrilerine de çağrıda bulunan Başkan Sezer, “Siz değerli hemşehrilerimden de ricam; kendimiz ve sevdiklerimiz için, koronavirüsten korunmanın en temel yolu olan maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymanızdır. Mücadelemizin başarıya ulaşmasının tek koşulu, kurallara uymamızdan geçiyor” ifadelerini kullandı.