‘Belediyecilik anlayışı, herkese eşit mesafede’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, ülkemiz gündemi ve parti çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, “170 bine yaklaşan nüfuslu bir kentte yaşıyoruz. Belediyecilik anlayışı, herkese eşit mesafede” dedi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, partilerinin çalışmaları ve ülkemiz gündemi ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, vermiş olduğu bilgilerde “Bugün 33 şehidimiz var. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Türk milletinin ve askerlerimizin ailelerinin başı sağ olsun. Emperyalist güçlerin Ortadoğu’da ve ülkemiz üzerinde oynadığı oyunların acı bir bedelini yaşıyoruz. Burada Ortadoğu tekrar paylaşılmak isteniyor. Ülkemiz de bu tehdidin dışında değildir. Ortadoğu’da ülkemizin vermiş olduğu bir mücadele var. Emperyalist güçlerin ülkemize yönelik desteklediği ne kadar vekalet savaşı varsa onlara karşı amansız bir mücadeleye girmiş bulunmaktayız” dedi.
‘İDLİB’TE VEYA SURİYE’DE BİR ADIM GERİ ATMAYACAĞIZ’
Sözlerine devam eden Başkan Çakır, “Şunu da görüyoruz ki vekalet savaşları bitmiş, artık devletlerle karşı karşıya kalmış durumdayız. Kurtuluş Savaşı’ndan daha ağır bir durumdayız. Türk milletinin bugün iktidar ve muhalefeti ile bir ve beraber olmak zorunda olduğunu belirtmek isterim. Emperyalist güçler, kimseye hangi ırktan, hangi partiden olduğunu sormaz. Bunu Irak’ta, Libya’da, Yemen’de gördük. Acımız büyük, Türk milletinin asla şüpheye düşmemesi gerekir ki zafer Türklerindir. İdlib’te veya Suriye’de bir adım geri atmayacağız. Misli ile intikamı alınacaktır ve alınıyor. Hangi ülke karşımıza çıkarsa çıksın, ülkemizi mutlaka koruyacağız. Bundan Türk milletinin asla şüphesi olmasın. Türk milletine saygı ve sevgilerimi sunuyor, şehitlerimize tekrardan Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
‘SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞUYOR’
Başkan Çakır, açıklamasının sonunda parti çalışmalarına da değindi ve “Parti çalışmalarımız, ilçemiz genelinde devam ediyor. Daha güzel bir Gölcük için çalışmalarımızı sık sık yapıyoruz. Halkımızdan tüm talepleri alıyor ve belediyemize iletiyoruz. Belirtilen sorunların da çözüme kavuştuğunu görmek, bizleri memnun ediyor. 170 bine yaklaşan nüfuslu bir kentte yaşıyoruz. Herkese eşit bir mesafede olan bir belediyecilik anlayışı ile çalışmaktayız. Belediye başkanımız da bu duygu ve düşüncelerle çalışıyor. Bundan sonra da böyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Erdem ŞENGÜL