Belediye, kuaför ve berber salonlarını dezenfekte edecek
Gölcük Belediyesi, 11 Mayıs Pazartesi günü açılacak olan kuaför ve berber salonlarının dezenfekte işlemini ücretsiz olarak gerçekleştirecek
Gölcük Belediyesi, 11 Mayıs Pazartesi günü açılacak olan kuaför ve berber salonlarının dezenfekte işlemini ücretsiz olarak gerçekleştirecek. Ayrıca; dezenfektasyonun her gün, gerektiğinde günde birkaç defa yapılması için kuaför ve berber salonlarına Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli eğitim ile birlikte pülverizatör pompası, dezenfektan sıvısı ve ekipman dağıtılacak.
ODA İLE BİRLİKTE ORGANİZE EDİLDİ
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatları doğrultusunda, Gölcük Berber ve Kuaförler Odası ile organize bir şekilde yapılan çalışma, ilçe genelindeki tüm kuaför ve berber salonlarını kapsıyor. Açılış gününe kadar çalışma tamamlanacak.
270 KUAFÖR VE BERBER SALONU DEZENFEKTE EDİLECEK
Gölcük Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı 5 ayrı ekibin yapacağı dezenfeksiyon çalışmasında odaya kayıtlı 270 kuaför ve berber salonu yer alacak.
‘ESNAFIMIZA HAYIRLI İŞLER DİLİYORUZ’
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimizin güvenle hizmet alabilmesi için, Gölcük Belediyesi olarak, Gölcük Berber ve Kuaförler Odası ile organize bir şekilde salonları dezenfekte edeceğiz. Esnafımızın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Şimdiden hayırlı işler diliyorum” dedi.