Bayram’a anlamlı hediye
Gölcük Sanat Galerisi’ne müdür olarak atanan Fatih Bayram’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bayram, geçtiğimiz gün kendisini ziyaret eden kırkyama, saçaklama ve resim kursu eğitmenlerini makamında ağırladı
Gölcük Sanat Galerisi’ne geçtiğimiz dönemde müdür olarak atanan Fatih Bayram, kendisine tebrik ziyareti maksadıyla gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay içerisinde Gölcük Sanat Galerisi’nin müdürlük görevine getirilen Bayram, göreve başlamasının akabinde kendisine yapılan ziyaretleri kabul etmeye başladı. Yoğun bir program içerisinde görevine devam eden Bayram, ilçemizde sanatsal çalışmaların daha fazla yapılmasına yönelik çalışmalar içerisinde olunacağının sinyallerini, geçtiğimiz günlerde yapılan toplantı ile de belli etmişti.
‘BAŞARILARININ DEVAMINI BEKLİYORUZ’
Sanat Galerisi’nin sadece sergi açmak ve kurs vermek amacıyla bulunmadığını ifade eden Bayram, bir yandan da kendisine yapılan tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bayram, geçtiğimiz gün kendisini ziyarete gelen kırkyama, saçaklama ve resim kursu eğitmenlerini ağırladı. Saçaklama yöntemiyle yapılan Türk bayrağını Bayram’a hediye eden eğitmenler, kendisine yeni görevinde başarılar dilediklerini ifade ederek “Fatih Bayram’ın sanat galerisinde de çalışmalarına ve başarılarına devam edeceğine inanıyoruz. Kendisine hayırlı olsun temennilerimizi iletiyoruz” dedi.