‘Bayram, barış ve uyanışa vesile olsun’
27 Haziran 2023 17:06

‘Bayram, barış ve uyanışa vesile olsun’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kurban Bayramı dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Seymen, “Bayram, barış ve uyanışa vesile olsun” dedi

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kurban Bayramı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Seymen, konu hakkında yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz senelerde koronavirüspandemisi nedeniyle kutlayamadığımız dini bayramlarımızı, geçtiğimiz yıl pandeminin etkisinin azalması ile yine birlikte kutlamaya başlamıştık. Kısa bir süre önce hep birlikte kutladığımız Ramazan Bayramı’nın ardından bir bayrama daha hep birlikte ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramı hep birlikte, barış içinde kutlayalım” dedi.

‘KÜSKÜNLÜKLERİ UNUTALIM’

Sözlerine devam eden Seymen, “Kurban Bayramı, toplumdaki kardeşlik, yardımlaşma ve paylaşma duygularını geliştirir. İnsanları muhabbet ve merhametle birbirine bağlar. Allah’ın nimetlerinden bütün kullarının istifade etmesini sağlar. Bu vesile ile bu bayramda yine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı, eşimizi, dostumuzu, akrabamızı unutmayalım, birbirimizin eksiğini kapatalım, barış ve kardeşlik içerisinde güzel bir bayram geçirelim. Küskünlükleri de bir kenara bırakarak bayramı bayram gibi yaşayalım” dedi.

‘PARTİ BİNAMIZDA BAYRAMLAŞACAĞIZ’

Başkan Seymen, açıklamasının sonunda “Her dini bayramda yaptığımız parti bayramlaşmasını bu bayramda da gerçekleştireceğiz. Bu anlamda bayramın ikinci günü, saat 11.00’da parti binamız önünde bayramlaşmamızı gerçekleştireceğiz. Programımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bu vesile ile İbrahimce yakarışın, İsmailce teslimiyetin adı olan Kurban Bayramı’mızı en içten dileklerimle kutluyor, bayramımızın ülkemizin refahına, insanlığın barışına ve İslam aleminin uyanışına vesile olmasını diliyorum” dedi. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X