Başkanlardan okullara ziyaret
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp önceki gün ilçemizdeki okulları ziyaret etti
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve Gölcük Yazılık Uluslar Arası Dostluk Ortaokulu Müdürü M. Zeki Özaslan ile okul aile yönetimi okulları ziyaret ettiler. Ziyarette konuşma yapan Başkan Ellibeş; “Öncelikle bu ziyaretimizde bize bu kadar samimi bir ortamda karşılamanız bize onur verdi. Değerli arkadaşlar eğitim bizim için çok önem taşıyor. Bundan dolayı biz yerel yönetimler olarak tüm okullarımızı ziyaret ederek okullarımızın var olan eksiklerini bizim taraftan tamamlanabilecekleri yerinde görmek okul heyetimizin bizlere aktardıkları sıkıntılarını dinlemektir. Varsa sıkıntıları el birliği ile çözmeye çalışacağız. Zaten gördüğümüz kadarı ile okullarımızda olağan üstü her hangi bir sıkıntı yoktur. Var olan ufak tefek eksikleri bizler el birliği ile gidereceğiz” dedi.
“GEREKLİ EKSİKLERİMİZİ BİLDİRDİK”
Okul Müdürü Zeki Özaslan; “Sizlerin bu nazik ziyaretinizden dolayı gönülden teşekkür ederim. Sizin de gördüğünüz gibi çok şükür okulumuzda olağan üstü bir sıkıntı ve sorunumuz yoktur. Fakat okulumuzla ilgili ufak tefek yaptırımlar için bizler gerekli bilgilerimizi sunduk. İl Milli Eğitim müdürlüğümüz tarafından bu ufak tefek yaptırımlar yapılacaktır. Fakat belediyemize de yine bu yaptırımlar için bilgi verdik. Gölcük Belediye başkanımız bu konuda duyarlı olduğu için her zaman ilçemizde bulunan tüm okullara gerekli destekleri vermiştir. Ben bu konuda Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ve ekiplerine teşekkür ederim” dedi.
“EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ”
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp; “Bizim en çok önem verdiğimiz eğitimdir. Bundan dolayı bizler belediye başkanımızla Mehmet Ellibeş ile birlikte okullarımızı ziyaret ederek eğitim durumu ile ve okulumuzdaki ufak tefek eksikliklerin olup olmadığını yerinde incelemek bu eksikleri gidermek için tüm okullarımızı ziyaret edeceğiz. Sizlerin de burada var olan sıkıntılarınızı alarak gerekli mercilerimize bildireceğiz. Zaten Belediye başkanımız bu konuda çok duyarlı olduğu için okullar için desteğini esirgemiyor” dedi. Buradaki ziyareti tamamlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti ilçe başkanı İdris Alp ardından Gölcük Yazlık Tabosan ilk ve ortaokulu müdürü Kemalettin Ayan ve okul yönetimini ziyaret ettiler. Ardından Gölcük Rheinland Pfalz İlkokulu Müdürü Aydın Baltürk, Hisareyn Merkez Mahalle Muhtarı Yaşar Ceyhan, Kara Köprü Mahalle Muhtarı Muharrem Akçay da hazır bulundular. Burada fikir alış verişin ardından sonra ziyaret son buldu.