Başkan Sezer, LGS birincileri ile buluştu
03 Temmuz 2024 10:57

Başkan Sezer, LGS birincileri ile buluştu

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, LGS’de tam puan alarak 1. olan Gölcüklü 3 öğrenci ile bir araya gelerek öğrencileri tebrik etti

Gölcüklü öğrenciler, Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS) damga vurdu. LGS’de tüm soruları doğru cevaplayan Gölcüklü 3 öğrenci, 500 tam puan alarak 1. oldular. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de LGS’de 1. olan Gölcüklü 3 öğrenci ile Değirmendere Çınarlık Kafe’de bir araya geldi. Başkan Sezer’in ev sahipliği yaptığı birlikteliğe; Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, okul müdürleri, sınavda 1. olan; Gölcük Nazif Tokgöz Başarı Koleji öğrencileri Ege Çalı ve Sabri Kerem Topuçar, Değirmendere Atatürk Ortaokulu öğrencisi Ali Ilgaz Kuşkonar ve öğrencilerin aileleri katıldı.

ÖĞRENCİLER HEDEFLERİNİ BAŞKAN SEZER’E ANLATTI

Birliktelikte Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçeyi gururlandıran başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi. Öğrencilerle sohbet ederek hedefleri konusunda bilgiler alan Başkan Sezer, başarılı öğrencilerin yetişmelerinde büyük emekleri olan ailelerini ve öğretmenlerini de tebrik etti.

Habere ait diğer görseller

BENZER HABERLER
X