Başkan Sezer, 19 Mayıs Caddesi esnafını gezdi
20 Ekim 2020 16:04

Başkan Sezer, 19 Mayıs Caddesi esnafını gezdi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, önceki gün 19 Mayıs Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Sezer, esnafların talep ve önerilerini dinledi, projelerini ve yaptıklarını anlattı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, seçim döneminde dile getirdiği gibi gönül belediyeciliği şiarını sürdürüyor ve hemşehrileriyle iç içe bir yönetim anlayışını benimsiyor. Gün içerisinde 100’ü aşkın esnafı ziyaret eden Başkan Sezer, esnafların talep ve önerilerini dinledi, projelerini ve yaptıklarını anlattı.

ESNAFLAR MEMNUN OLDU

Bu kapsamda Başkan Sezer, geçtiğimiz gün Gölcük 19 Mayıs Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaflara hayırlı işler dileklerini ileten, caddeden geçen hemşehrileriyle de sohbet eden Başkan Sezer, talep ve önerileri dinleyip, sürdürdüğü projeler hakkında bilgi verdi. Esnaflar, Başkan Sezer’in ziyaretinden memnun olurken, teşekkürlerini ilettiler ve Gölcük için kısa sürede yaptığı çalışmalardan dolayı da teşekkürlerini dile getirdiler.

YAKIN İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “19 Mayıs Caddesi esnaflarımızı ziyaret edip, hayırlı işler dileklerimizi ilettik. Esnaf ve vatandaşların da talep ve önerilerini dinledik. Esnaflarımıza ve hemşehrilerimize yakın ilgileri ve hoş sohbetleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemizin kalkınması ve daha müreffeh bir Gölcük için; istişare düsturunu ve ortak aklı kullanarak, el birliğiyle durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

BENZER HABERLER
X