Başkan Seymen, ‘400  delegemizi seçeceğiz’
28 Kasım 2019 16:30

Başkan Seymen, ‘400 delegemizi seçeceğiz’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, dün parti binasında ülke ve ilçe gündemi ile parti çalışmalarına yönelik bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen, yaptığı açıklamada, “Pazar günü 400 delegemizi seçeceğiz” dedi

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ülke ve ilçe gündemi ile partilerinin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili olarak dün parti binasında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen, konu hakkında verdiği bilgilerde, “7 Ekim’de başlayan kongre sürecimiz, delege listelerimizin askıya asılmasıyla beraber başlamış oldu. 1 Aralık tarihinde Gölcük, Karamürsel, Başiskele, İzmit ve Kartepe’de delege seçimi olacak. Biz sandıklarımızı 15 mahalle büromuza taşıyacağız. Partimizin toplam 22 bin üyesi var. Tüm üyelerimizin delege seçimlerinde oy kullanmasını bekliyoruz. Merkez ve Dumlupınar mahalleleri ile köylerimizin delege seçimleri ise parti binamızda yapılacak. Seçim saat 10.00’da başlayıp 17.00’da sona erecek. Delege seçimlerimizin ardından kongre sürecimize tamamen başlayacağız. Seçimle birlikte toplam 400 delegemiz seçilmiş olacak” dedi.

‘BİR DİNAMİZM VE HEYECAN GELDİ’

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Mehmet Ellibeş başkanımızın, 24 Mayıs’ta AK Parti Kocaeli İl Başkanı olması sonrasında ilimize bir dinamizm, bir heyecan geldiğini gözlemliyoruz. Bu heyecan, aynı oranda Gölcük’e de yansımış durumda. İl teşkilatımızın projelerini Gölcük’te de uyguluyoruz. İlçemizde 30 mahallede 50 kişilik il yönetiminin mahalle teşkilatlarıyla buluşma projesi yapıldı. Öncelikle genişletilmiş danışma ile başlayan, sonrasında İl Başkanımızın ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızın mahalle başkanlarımızla olan toplantıları, akabinde il yönetimi mahalle teşkilatlarıyla buluşuyor programı, en sonda da Gölcük’teki hem tecrübe ve emeklerine hem de hafızalarına güvendiğimiz büyüklerimizin, daha önceden partimize emeği geçmiş, ter akıtmış istişare üyelerimiz ile yaptığımız toplantılarımız çok verimli geçti.

‘MİLLETİMİZLE İÇ İÇEYİZ’

Sözlerini sürdüren Başkan Seymen, “Gölcük AK Parti, nerede olması gerekiyorsa orada bulunuyor. Bütün programlarda; belediye programlarında, milletimizin içinde olması gereken her yerde, Kaymakamlığımızın düzenlemiş olduğu programlarda, sivil toplum kuruluşlarımızın yaptığı programlarında, hemşeri derneklerimizin yapmış olduğu bütün programlarda, düğünlerde, cenazelerde varız. Biz biliyoruz ki acılar paylaşarak azalır, sevinçler paylaştıkça çoğalır. O yüzden olmamız gereken her yerde varız. Milletimizle iç içeyiz. Son olarak 17 Aralık’ta Genişletilmiş Danışma Toplantımız, Gölcük Kongre Sarayı’nda olacak. Şimdiden toplantımıza herkesi bekliyoruz” dedi.

‘SEÇİMİN 2023’TE OLACAĞINI ÖNGÖRÜYORUM’

Ülke gündemi hakkında açıklama yaparak sözlerine son veren Başkan Seymen, “Erken seçimle alakalı olarak söylentilerin, muhalefet partileri tarafından çıkarıldığını biliyoruz. Ülkenin bir seçime ihtiyacı olduğuna inanmıyorum. Seçimin 2023’te, zamanında gerçekleşeceğini öngörüyorum. Ana muhalefet partisinin içindeki sıkıntıya biz Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın karıştırılmasını, Cumhurbaşkanımızın yıpratılmak ve partimizin kumpasa çekilmek istendiğini asla kabul etmiyoruz. Her zaman söylüyoruz ki Türkiye’de iktidarda sıkıntı yok. Sıkıntıların nerede olduğunu kamuoyu biliyor. Biz kendi işimize bakıyoruz” dedi.  Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X