Başkan Kocaman gençlerle buluştu
16 Aralık 2024 13:55

Başkan Kocaman gençlerle buluştu

Kartepe Belediyesi’nin gençlere yönelik en önemli projelerinden biri olan Kartepe Genç Akademi, anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, gençlerle kahve sohbetinde bir araya geldi

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Genç Akademi’nin eğitim ve kişisel gelişim alanlarını gezerek burada bulunan gençlerle tek tek sohbet etti. Sohbet öncesi tüm sınıfları dolaşan Başkan Kocaman, Fen Bilimleri atölyesinde çocukların bilimsel deneyine eşlik ettikten sonra, gitar dersinde gençliğinden hatırladığı melodileri notalara dökmeye çalışırken eğlenceli anlar yaşandı. Başkan Kocaman, gençlerin fikirlerini, hayallerini ve gelecek hedeflerini dinlerken onlara cesaret ve güven verdi. “Mustafa Ağabey” olarak gördükleri Başkan Kocaman’a sorularını yönelten gençler, hem eğlenceli hem de öğretici bir sohbetin tadını çıkardı.

‘ZORLUKLAR SİZİ YILDIRMASIN’

Soru-cevap kısmında gençlerin merak ettiği birçok konuda konuşan Başkan Kocaman, kendi hayat tecrübelerini paylaşarak gençlere ilham kaynağı oldu. Hayatında karşılaştığı zorluklardan ve bu zorlukların üstesinden nasıl geldiğinden bahseden Başkan Kocaman, gençlere şu önemli mesajı verdi, “Hiçbir başarı kolay gelmiyor. Ama inanmak, çalışmak ve asla pes etmemek sizi hayal ettiğiniz yere ulaştırır. Bu yolda dürüstlük ve azim en büyük yol arkadaşlarınız olsun. Sizler, bu ülkenin geleceğisiniz. Hayallerinizin peşinden gidin. Kartepe Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

KIRK YILLIK HATIRLI SOHBET

Samimi sohbetin ardından Başkan Kocaman, gençlerle kahve içerek bu keyifli akşamı daha da anlamlı hale getirdi. Gençler, Başkan’a teşekkürlerini iletirken, bu tür etkinliklerin daha sık yapılmasını istediklerini dile getirdi. Kahkahalarla geçen bu buluşma, gençlerin motivasyonunu artırdı. Genç Akademi projesinin önemine de dikkat çeken Başkan Kocaman, burasının sadece bir eğitim merkezi değil, aynı zamanda bir dayanışma ve gelişim ortamı olduğunu ifade etti. 

BENZER HABERLER
X