Başkan Karaosmanoğlu’ndan esnaf ziyareti
07 Ağustos 2014 15:21

Başkan Karaosmanoğlu’ndan esnaf ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince merkezde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince merkezde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark ve partililerin eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, “Bol ve bereketli kazanç” dileğinde bulundu.

‘HER KÖŞEYE HİZMET EDİYORUZ’

Kocaeli’nin her bir köşesine hizmet etme çabasında olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Uzak yakın demeden her köşeye hizmet etmeyi dert ediniyoruz. 10 yıldır verdiğimiz çabalar, uğraşlar sonucu halkımız da zaten bizi ödüllendirdi. Bu başarıda hepimizin, tüm çalışanlarımızın emeği var” dedi.

‘ÜLKEMİZ İÇİN ÇABA SARF EDİYOR’

10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan da 12 yıldır hiç durmadan, yılmadan ülkemiz için çaba sarf ediyor. Duble yollar, hastaneler, okullar, köprüler, havalimanları, hızlı trenler ve daha bir sürü hizmet hep onun ve ekibinin eseridir” dedi.

HİZMETLER DEVAM ETSİN

Başkan Karaosmanoğlu, “Pazar günü yapılacak olan seçimlerde de oyumuzu Erdoğan’a vererek bize yaptığı hizmetlere Çankaya’dan devam etmesini sağlayacağız. İnanıyorum ki halkımızın büyük çoğunluğu da ilk turda verecekleri destekle Recep Tayyip Erdoğan’ı Devlet Başkanı olarak seçecek” diye konuştu.

‘DESTEK DAHA DA ARTACAK’

Vatandaşları Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a bağış yapmaya davet eden Başkan Karaosmanoğlu, “1 TL olsun 5 TL olsun hiç fark etmez. Ben de bu sevdada varım ben de bu yolda varım demek için herkes bağış yaparak adayımıza destek versin. Halkımızın büyük bölümü bu çağrıya kulak verdi. İnanıyorum ki bu destek daha da artacak” şeklinde konuştu.

BENZER HABERLER
X