Başkan Halıdere’de inceleme yaptı
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halıdere Sahili’nde devam eden düzenleme çalışmalarını yerinde görmek üzere incelemelerde bulundu.
Başkan Ellibeş’e Halıdere’de yapılan çalışmalar ile ilgili bilgileri basın mensupları ile paylaştı
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Halıdere sahilinde yapılan çalışmaları basın mensupları ile paylaştı. Halıdere Sahili’ne basın mensupları ile gelen Başkan Ellibeş Halıdere’li vatandaşlar ile sohbet etti. Halıdereli vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Ellibeş’e teşekkür etti.
HALIDERE ESKİ GÜZELLİĞİNE KAVUŞUYOR
Başkan Ellibeş Halıdere sahili’nde yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunarak, Körfeze nazır görüntüsü ve yerleşimi ile Halıdere’nin kendileri için ayrı bir yerinin olduğunu söyledi. Bu yönde vatandaşlardan gelen istek ve taleplerin değerlendirilmesi sonrasında Halıdere sahilinin eski güzelliğine dönmesi için bir proje ürettiklerini bunun arkasından hemen sahil düzenleme çalışmalarını başlattıklarını dile getirdi.
HALIDERE SAHİLİ KISA SÜRE SONRA TAMAMLANACAK
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Halıdere sahili’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Ellibeş, “Halıdere’de yapılan çalışmalar yürüyüş yollarını, oturma yerlerini, aydınlatmaları, vatandaşlarımızın spor yapacağı alanları, fitness alanlarını, bisiklet yollarını ve çeşitli sosyal alanları kapsıyor. Ekiplerimiz bayram nedeniyle çalışmalarını bayramdan sonra devam ettirecek. İnşallah Halıdere’miz Ağustos 15 Eylül başı gibi bir sürede tamamlanacak. Ulaşlı’dan İhsaniye’ye kadar sahillerimizi elden geçiriliyor “dedi.