Başkan Ellibeş’ten seri ziyaretler
12 Kasım 2013 21:10

Başkan Ellibeş’ten seri ziyaretler

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, seçim gezilerinde yer alan programlara seri bir şekilde devam ediyor. Başkan Ellibeş, Gölcük Engelliler Derneği ile çarşı esnaflarını ziyaret etti

DOĞUM GÜNÜNE KATILDI

Esnaf ziyaretlerine çıkan, Başkan Ellibeş’e İl Genel meclisi üyesi Hasan İstif, Meclis üyeleri, Levent Değirmenci, Recep Zeren ve Mevlüt Gül ile ilçe yöneticilerinden Müfit Büyükbaş ile Nazım Uzuner eşlik etti. Başkan Ellibeş’in 67. Sokak ziyaretinde oldukça güzel bir sürpriz yaşandı. 67. Sokak esnaflarından Kaşıkçı Züccaciye’de çalışan ve 22 yaşına giren Selim Argun’un için hazırlanan doğum günü partisine denk geldi. Selim Argun’un yeni yaşını kutlayan Başkan Ellibeş, kendisine sağlıklı uzun ömürler diledi. Başkan Ellibeş ve beraberindekiler, esnaf ziyaretlerinden sonra rotalarını, Gölcük Engelliler Derneği’ne çevirdi.

 

YENİ BAŞKAN BAT’A İLK ZİYARET

Ziyaret programı kapsamında günün son ziyaretini, Gölcük Engelliler ve Dayanışma Derneği gerçekleştiren Başkan Ellibeş ve beraberindekiler, bu vesile ile derneğin yeni seçilen Başkanı Hasan Bat’a ilk ziyaretini gerçekleştirmiş oldu. Başkan Bat’a ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Ellibeş, engellilerin sorunlarını her zaman öncelikli sorun olarak gördüğünün altını çizerek, Gölcük Belediyesi tarafından yaptırılan Engelliler Merkezi’nin de Aralık ayının ilk haftasında Engellilerin hizmetine gireceğinin müjdesini verdi. Çiçeği burnunda başkan Bat’a, Başkan Ellibeş’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.

BENZER HABERLER
X