Başkan Ellibeş’ten Çarşamba Pazarına ziyaret
Gölcük Belediye Başkan'ı Mehmet Ellibeş Çarşamba Pazarında incelemelerde bulundu pazarcılarla ve vatandaşlarla sohbet etti
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, günlük yoğun işlerinden fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Çarşamba günleri Kavaklı Mahallesinde kurulan Semt pazarında Pazarcıları ziyaret eden Başkan Ellibeş, Seyyar Pazarcılar ve alışveriş yapmak için pazara gelen vatandaşlarla sohbet edip, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırıp taleplerini dinledi.
PAZARCILAR, AZ KARLA ÜRÜN SATMAK DURUMUNDA KALDIKLARINI BELİRTTİLER
Başkan Ellibeş, Seyyar Pazarcılar ile yaptığı görüşmelerde, halka en güzel şekilde hizmet sunulmasına özen gösterdiklerini, İlçe halkının semt pazarlarında aradıkları her şeyi uygun fiyattan ve kaliteli olarak bulmaları için çaba sarf ettiklerini, şu an kış dönemi olması nedeniyle ürünlerin maliyetlerin yüksek olması nedeniyle az karla ürün satmak durumunda kaldıklarını belirttiler.
BAŞKAN ELLİBEŞ, PAZARDA VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
Başkan Ellibeş, Semt pazarlarına gelen vatandaşlarla sohbetler yaparak, onların beklentilerini, taleplerini dinleyip, bu beklentilerinin çözümü için yardımcı olmaya çalışacağını belirtti.Başkan Ellibeş'in yaptığı ziyaretlerinde kendisine Belediye Meclis Üyesi Levent Değirmenci ve AK Parti Gölcük İlçe yöneticileri Serkan Ateş, Recep Başkut,Dursun Batı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez ve Kadın kolları üyeleri,Gençlik Kolları üyeleri eşlik etti.