Başkan Ellibeş’in kızı, dünya evine girdi
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in kızı Seda Ellibeş, İzmitli iş adamı Ökkeş Coşkun’un oğlu Yunus Emre Coşkun ile dünya evine girdi
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve eşi Feriha Ellibeş’in kızı Seda Ellibeş, İzmitli iş adamlarından Ökkeş Coşkun ve eşi Sebaha Coşkun’un oğlu Yunus Emre Coşkun ile önceki gece Yeniköy THNSS Otel’de düzenlenen düğün ile dünya evine girdi. Düğüne; Mili Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Edirne Valisi Gökhan Sözer, AK Parti Kocaeli milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
ÇİFTİN NİKAHINI KARAOSMANOĞLU KIYDI
Konuklar, düğün töreninde ki yerlerini aldıktan sonra nikah merasimine geçildi. Çiftin nikahını, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise Mili Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Edirne Valisi Gökhan Sözer, AK Parti Kocaeli milletvekilleri, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp yaptı.
‘AİLENİN TEMELİ SEVGİDİR’
Kıyılan nikahın ardından nikah defteri, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık tarafından gelin Seda Ellibeş’e verildi. Bakan Işık, burada yaptığı kısa konuşmada; “Bir çiftimizi daha yuva sahibi ettik. Ailenin temeli sevgidir. Sevgi ve saygı olduktan sonra ailenin temeli sağlam olur. Bunu hiçbir zaman unutmayalım ki bizim geleneğimizin en büyük yapısı, sağlam aile yapımızdır. Mutlu ailenin en önemli meyveleri de hiç kuşkusuz çocuktur. Yeni ailemizin, hayırlı 3 çocuk yetiştirmesini dilerim” dedi. Nikah merasiminin ardından düğün pastası getirilerek, gelin ve damat tarafından kesildi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğünde, gelin ve damat gönüllerince eğlendi. Fahri HANER