Başkan Ellibeş, Ankara’dan sevindirici gelişmelerle döndü
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte yaptığı Ankara Temaslarımızda Çevre Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen’ni makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Müdür Gürgen ile makamında yapılan görüşmede Denizevler Bölgesinin kentsel dönüşüm kapsamında üzerinde çalışılan Denizevler Bölgesinin riskli alan ilan edilmesi ile ilgili yazının Genel Müdürün talimatıyla karar için Başbakanlığa gönderildiği tarafımıza ifade edildi dedi.
Başkan Ellibeş, Gölcük halkının ve bölge sakinlerinin merakla beklediği ve İlçemiz için önem taşıyan bu konunun, Bakanlar Kurulu kararının ardından çalışmaların başlayacağını belirtti. Mevcut Sanayi çarşının bulunduğu alan ile ilgili kararın Bakanlar kurulundan onaylanıp resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmesiyle başlayan Kentsel dönüşüm süreci inşallah 1 yada 2 ay gibi bir zaman içerisinde kesin kararın açıklanmasıyla İlçemizde önemli ölçüde yol almış olacak dedi.