Başkan Çanakçı’dan çiftçilere davet
14 Ağustos 2013 20:24

Başkan Çanakçı’dan çiftçilere davet

Bölgenin en büyük tarım ve hayvancılık fuarları olma özelliği taşıyan Bursa, bu yıl 11.si düzenlenecek olan fuara hazırlanıyor.

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı Eylül’ün ilk haftası Bursa’da Tarım fuarı yapılacağını ifade ederek tüm çiftçilerin bu fuara katılmasını tavsiye etti

 

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği işbirliği, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Bursa İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Bursa Ziraat Odası, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Bursa İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile hazırlanan Bursa 11. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı bu yılda görkemli bir şekilde gerçekleşecek.

 

‘TÜM ÇİFTÇİLERİMİZİ FUARA BEKLİYORUZ’

Geçtiğimiz yıl, 8 ayrı salonun yanı sıra 30 bin m² açık sergileme alanı ve 40 bin m2 kapalı alan ile birlikte rekor katılımla toplam 70 bin m² alanda yapılan fuara 29 Ülkeden 601 firma ve firma temsilciliği katıldı. Sektörün en büyük buluşması olan 10. Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları’nı; yurtiçi ve yurtdışından toplam 39 ülkeden 218.567 kişi ziyaret etmiştir. Bölgenin en büyük tarım ve hayvancılık fuarları olma özelliği taşıyan, Bursa’da bu yıl 11.si düzenlenecek olan fuar hakkında bilgi veren Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı “Marmara’nın en büyük tarım fuarının bu yıl 11. si yapılacak. Tüm çiftçilerimizi bu fuara bekliyoruz” dedi.

BENZER HABERLER
X