Başkan Bat’a çocuklardan ziyaret
Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden öğrencileri ağırladı.
Başkan Bat, ziyaretlerden ötürü öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini iletti
Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kendisine yapılan ziyaretleri kabul etti. Başkan Bat, ilçemizde hizmet veren Barbaros Hayretti Paşa Bilgi Evi öğretmen ve öğrencilerini, geçtiğimiz gün Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde ağırladı. Başkan Bat, yapılan ziyarette “Bizi hiçbir zaman unutmayan Barbaros Hayrettin Paşa Bilgi Evi müdürümüze, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Böyle günlerde hatırlanmak oldukça güzel. Öğretmen ve öğrencilerimizin bu duyarlılığı, bizi gerçekten mutlu ediyor” dedi.
‘ÇOCUKLARIMIZLA SOHBET ETTİK, EĞLENDİK’
Başkan Hasan Bat, gün içerisinde bir başka ziyareti daha kabul etti. Bu kez minik ziyaretçilerini ağırlayan Hasan Bat, ilçemizde hizmet veren bir kreşin yapmış olduğu ziyarette çocuklarla bir araya geldi ve onlarla bir süre sohbet etti. Başkan Bat, minik ziyaretçileriyle ilgilendi ve çocuklarla bir süre sohbet etti. “Dünya Engelliler Günü’nde ziyaretimize gelen kreş yönetimi, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz, duyarlılıklarını küçük yaştaki çocuklarımıza şimdiden aşılamaya çalışıyor. Bu gerçekten çok güzel bir duygu. Bizler de bu ziyarette çocuklarımızla ilgilendik ve sohbet ettik. Onlar da bizlerle sohbet etti ve güzel dakikalar geçirdi” dedi.