Başkan Ayaz, mahallelilerle kahvaltıda buluştu
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla her geçen gün hizmete açılan semt konakları, etkinliklerine devam ediyor
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Yeşilkent Mahallesi’nde yakın zamanda hizmete açılmış olan Yeşilkent Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde, mahallelilerle kahvaltıda buluştu. Kahvaltı organizasyonuna mahalle halkından yaklaşık 300 kişi katılım sağladı.
‘BİZİM TEK DERDİMİZ VAR’
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz kahvaltı sırasında yaptığı konuşmasında, “Öncelikle sabahın bu erken saatlerinde geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Yeşilkent Mahallesi, ismine yakışır bir hal alıyor. Burası her geçen gün değer kazanan, her geçen gün burada yaşanmaktan huzur bulunan bir yer olmaya devam ediyor. Bu değerli mahallede elbette siz değerli komşularımızın emeği büyük. Daha önce gerçekleştirdiğimiz toplantıda bizden talep edilen ATM yatırımı, yılbaşına girmeden konağımızın yanında yerini alacak. Artık mahallemizdeki en başta emekli komşularımız maaşlarını buradan çekebilecekler. Bizim tek derdimiz var; o da size hizmetkâr olmak. Biz yönetim anlayışı olarak, makamda oturan kişiler olmadık, olmayacağız. Bugüne kadar rüyalarımızda gördüğümüz şehir neyse onu yapmaya çalıştık. Sultan köşkü projemiz de önümüzdeki nisan ayında hayata geçecek. Bu merkezimizde bayanlara hizmet edilecek. Tüm bu çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. 7 yıldızlı Başiskele'de yaşıyor olmaktan gurur duyduğunuzu biliyorum. Bunun devamlılığı için de çalışmalarımıza aşkla devam edeceğimizi bilmenizi istiyorum” dedi.