Başkan Alp: Türkiye’ye diz çöktüremezler
21 Şubat 2016 13:42

Başkan Alp: Türkiye’ye diz çöktüremezler

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, önceki gün mahalle başkanları ile parti binasında bir araya geldi. Başkan Alp, “Bazı güçler Türkiye’ye diz çöktürmek istiyorlar, ama bu millet bunlara izin vermeyecektir” dedi

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, parti binasında mahalle başkanlarına yönelik toplantı düzenledi. Toplantıya tüm mahalle başkanları eksiksiz katılım sağladı. Başkan Alp, “bugün mahalle başkanlarımızla bir araya geldik. Bugüne kadar yaptığımız projeler ve bundan sonraki yapacağımız projeleri değerlendirmesini yapacağız. Eksiklerimizi tamamlamak için çalışacağız. Her ne olursa olsun hizmette aksama olmasını istemiyoruz. Hizmet devam edecektir” dedi.

 ‘MİLLETİMİZ BUNA İZİN VERMEYECEKTİR’

Başkan Alp, “Yaşanan terör olaylarında yine karanlık güçlerin küresel oyunları başladı. Bunların amaçları çok farklıdır. Amaçları ülkemizi kendilerine göre şekillendirmektir. Bundan dolayı ülkemizde olay çıkarmak için bölücü terör örgütlerine destek veriyorlar. Bu karanlık güçler kendileri bir şey yapamadıkları için teröre destek vererek ülkemize diz çöktürüp şekillendirmek ve kendilerine göre dizayn etmek istiyorlar. Bunlar asla ve asla ülkemize diz çöktüremezler. Milletimiz buna izin vermeyecektir. İşte bunlar bunu hesaplayamadılar” dedi.

 Türkiye’yi şikayet edenler yarın bu milletin yüzüne nasıl bakarlar

Başkan Alp, “Biz Türk Milleti olarak bugüne kadar hiçbir zaman boyun eğen millet olmadık. Bundan sonrada hiç kimseye karşı boynumuzu eğdirmeyeceğiz. Bakın kendini aydın sanan YPG ve PYD yanlıları yaptıkları yanlışların kendileri farkına vardılar. Annelerin, çocukların, eşlerin, babaların gözyaşları unutulmaz. Şehitlerimizin kanı da yerde kalmaz. Bunların hesabı kesinlikle sorulacaktır. Bunlar her gün Türkiye’yi başka ülkelere şikayet ediyorlar. Peki, yarın bunlar bu milletin yüzüne nasıl bakacaklar? Onu da çok merak ediyorum. CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır’a teröre karşı yaptığı açıklamadan dolayı gönülden teşekkür ederim. Bugün birlik günüdür. Hepimiz bu vatan için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz” dedi. 

BENZER HABERLER
X