Başkan Akbulut, güven tazeledi
22 Ağustos 2019 16:07

Başkan Akbulut, güven tazeledi

Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi’nde düzenlenen TÜGVA 2. Olağan Kongresi'nde, mevcut Başkan Muhammet Hanefi Akbulut, yeniden seçilerek güven tazeledi

Türkiye Gençlik Vakfı 2. Olağan kongresi TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Seçkin Koç, TÜGVA Teşkilat Bölge Sorumlusu Gökhan Tekbıyık, TÜGVA Sakarya İl Temsilcisi Akif Adnan Dizer, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Gürsel, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, KİHMED Başkanı Sabahattin Yamak, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve İzmit eski Meclis Üyesi İbrahim Elgin’in katılımıyla Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.

‘HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ’

Kongrede söz alan Kocaeli İl Temsilcisi Muhammet Hanefi Akbulut, “TÜGVA Kocaeli teşkilatı olarak ileriye dönük hedeflerimizi belirlerken her zaman geçmişte yapılanları referans alarak daha fazlasını ve daha iyisini yapmak İçin gayret göstereceğimizi, bu süreçte tüm il, ilçe ve alt komisyonlarımızın da aynı gayret ve özeni gösterileceğine şüphem yok, özveri ve gayretimizi dahada artırarak kararlı bir şekilde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

‘FİKİRLER ÜRETECEĞİZ’

Akbulut,“TÜGVA olarak her zaman için gençlerin gönüllerini kazanma, kendi geleceklerine yatırım yapma, gençlerimiz üzerinden Türk milletinin perde arkasında kalmış, unutulmaya yüz tutmuş aile yapısını yeniden inşa etme, vatanına ve milletine hizmet etme arzusu ile proje ve fikirler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

“İLİMİZE İCATGANE KAZANDIRACAĞIZ”

Akbulut,“Allah’ın izni, genel merkezimiz ve bağışçılarımızın katkıları ile 40-45 gün içerisinde tren Garı binamızda İcathane  (Yazılım ve kodlama atölyesi) açacağız. Burada ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerimize yönelik yazılım ve kodlama dersleri vererek gençlerimizin bu alandaki yeteneklerini keşfetmelerini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

YENİ YÖNETİM

Muhammet Hanefi Akbulut –İl Temsilcisi

Sezer Ceyhan – Teşkilat Koordinatörü

Emin Talha Kurtkaya – Eğitim Koordinatörü

Enes Konyalı – Ortaokul Koordinatörü

Yasin Kaplan – Lise Koordinatörü

Mücahit Kaya – Üniversite Koordinatörü

İsmail Yaşar – Çalışan Gençlik Koordinatörü

Seher Şen – Kadın Ve Aile Koordinatörü

Muhammed Taha Kekeçoğlu – Spor Koordinatörü

Hamza Gürsoy – Medya Ve İletişim Koordinatörü

Aykut Akpergin – İdari Ve Hukuk İşleri Koordinatörü

Yavuz Altınışık – Yurt Koordinatörü

Enes Deniz Karakaplan – Mali İşler Ve Kaynak Geliştirme Koordinatörü

Muhammed Tayyip Ateş – Erp Sorumlusu

Fatih Konyalı – Yönetim Kurulu Üyesi

Bahadır Sancar Okur – Yönetim Kurulu Üyesi

Ahmet Işık – Yönetim Kurulu Üyesi

İskender Yazıcı – Yönetim Kurulu Üyesi

Eren Azak – Yönetim Kurulu Üyesi

İbrahim Çeken – Yönetim Kurulu Üyesi

Samet Han Şal – Yönetim Kurulu Üyesi

Behlül Güven – Yönetim Kurulu Üyesi

Seher Çil – Yönetim Kurulu Üyesi

BENZER HABERLER
X