Baro, ‘10 ayını’ anlattı
Kocaeli Barosu’nun yeni yönetimi, 10 aylık faaliyetlerini değerlendirme toplantısında anlattı. Değerlendirme sunumunu Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir gerçekleştirdi
Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yapılan 35. olağan genel kurulu sonrası ilk değerlendirme toplantısı Av. Umut Gümüş salonunda yapıldı. Değerlendirmeyi Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir yaparken toplantıya avukatlar da katıldı.
ŞEFFAF YÖNETİM İÇİN
Kocaeli Barosu 35. Olağan Genel Kurulu sonrasında yönetim kurulu tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerin sunumu yapıldı. Av. Umut Gümüş salonunda yapılan değerlendirme toplantısında yönetim faaliyetlerinin sunumu ve değerlendirilmesi ile önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalar anlatıldı. Toplantıya katılan avukatlara baronun faaliyet ve mali durumu hakkında yapılan bilgilendirme sonrası katılımcıların tavsiye ve eleştirileri alındı. Kocaeli Barosu’nun şeffaf ve katılımcı bir anlayış ile yönetilebilmesi amacı ile bu tür bilgilendirme toplantılarının tekrarlanacağı bildirildi.