Bal-Göç Derneği CHP’yi ziyaret etti
06 Şubat 2018 16:32

Bal-Göç Derneği CHP’yi ziyaret etti

Kocaeli Balkan Göçmenleri (Bal-Göç) Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhan Topaloğlu ve yönetimi, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimine geride bırakılan il kongresinin ardından yapılan hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamdaCHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek derneğin ambleminin bulunduğu plaketi takdim eden Kocaeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhan Topaloğlu, “Yönetiminizle birlikte yeni dönem hayırlı olsun. Zor bir süreç sizleri bekliyor. Örgütünüzle birlikte bu süreçte başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi. Dernek hakkında Sarıbay’a bilgi veren Topaloğlu, “Dernek olarak birçok faaliyette bulunuyoruz. Yönetimimizde birçok siyasi görüşte arkadaşımız var. Dernek olarak siyaset üstü olduğumuza inanıyoruz. Bizim için önemli olan derneğimizin ileri gitmesi” diye konuştu. Topaloğlu, son olarak Sarıbay ve yönetimine sıcak ve samimi karşılama için teşekkür etti.

‘HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Sizleri burada ağırlamaktan bizler de büyük mutluluk duyduk. Muhacırları aydınlık, modern, güler yüzlü insanlar olarak tanıyoruz” dedi. “Önümüzdeki sürecin zorluğunu biliyoruz” diyerek sözlerine devam eden Sarıbay, “Zorlu bir süreçteyiz. Ben ve örgütüm çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. CHP olarak her yerde olacağız. Adaylarımızı da en kısa zamanda belirleyip çalışmalarımızı sistemli bir şekilde gerçekleştireceğiz. Her zaman söylediğim gibi, bu süreçte herkese görev düşüyor. Hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız” ifadelerini kullandı.

BENZER HABERLER
X