Aynacı, ‘Değer katacak projeleri duymak istiyoruz’
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, seçimlerin ardından ilçemizi ilgilendiren konularda bir değerlendirmede bulundu. Başkan Aynacı, yaptığı açıklamada “Değer katacak projeleri duymak istiyoruz” dedi
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, 31 Mart 2019 günü yapılan yerel seçimlerin ardından ilçemizi ilgilendiren konularda bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Seçimin üzerinden iki ay geçmiş olmasına rağmen Gölcük Belediyesi, vatandaşa hizmet konusunda ses getirecek proje yapmaktansa yoğunluğunu temizlik işlerine verdi. İnşallah bu tavır, belediyeye alışma süreci olur. Devamında, yöneticilerin Gölcük’e değer katacak projelerini duymak ve bu projelerin hayata geçirildiğini görmek istiyoruz” dedi.
‘ESNAFIMIZ, GÖLCÜK’TE UMDUĞU CİROYU YAKALAYAMIYOR’
Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “Gölcük’ümüzde sorunlar halen devam ediyor. Ramazan ayı olmasına rağmen ilçemizde alışveriş hareketliliği bulunmamakta. Daralan ekonomik piyasaya karşı esnafımız, Gölcük’te umduğu ciroları yakalayamamaktadır. Vatandaşımızın neden ısrarla Gölcük’ü tercih etmediğine dair bir komisyon, acilen oluşturulmalı. Sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla ortak hareket edip bir komisyon kurulmalı. 162 bin nüfuslu bir şehrin ticari hareketliliği, hak ettiği yere bir an önce çıkarılmalıdır. Bu sayede hem esnafımız mutlu olur hem de vatandaşımız ticaret için ekstra bir yol masrafından kurtulur” ifadelerini kullandı.
‘ACİL İHTİYAÇ KUYUMCULAR ÇARŞISIDIR’
Başkan Aynacı, yapmış olduğu açıklamanın sonunda ise, “Gölcük’ün acil ihtiyacı, kuyumcular çarşısıdır. İYİ Parti’nin seçim projelerinde var olan kuyumcular çarşısı, Gölcük merkeze değer katacaktır. Vatandaşlar, caddenin başında dükkanları kapalı görünce caddeye hiç girmiyor. Bu proje ile Gölcük’ün en işlek caddesinde akşam saat 6’da kapatılan kepenklerin önüne geçilecektir. Bu projenin ilk sıralara alınması gerektiğini düşünmekteyim. Suskun bir siyaset değil, yapıcı eleştiri ile Gölcük’e değer katacak ne varsa, onun içinde olacağız. Son olarak, ilçemize yeni atanan Kaymakam Mustafa Irmak’a görevinin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. Erdem ŞENGÜL