Ay’dan örnek kampanya
İlçemizin tanınan esnaflarından Osman Ay, Gazze’de ölen çocuklar için “1 Fetih Suresi de Sen oku” kampanyası başlattığını ve kampanyaya katılımın yoğun olduğunu söyledi
İlçemizin tanınan esnaflarından olan ve bir market işleten Osman Ay, Gazze’de ölen çocuklar için dua kampanyası başlattığını belirtti. Osman Ay, yaptığı açıklamada “Gazze’de hayatını kaybeden çocuklar için “1 Fetih Suresi de Sen oku” kampanyası başlattım. Tüm dünyadaki çocuk, büyük, yaşlı herkesi bu kampanyamıza davet ediyorum. Allah rızası için Muhammed aşkına sizler de bir Fetih Suresi okuyun. İsrail’in Temmuz ayından bu yana 469 çocuğu öldürdüğü ve yüzlercesini de yaraladığı Gazze’de çocuk olmanın kâbusa döndüğü görülüyor” dedi.
“BİZ, DUA ETMEYE DEVAM EDELİM”
Osman Ay, yaptığı açıklamanın devamında ise “Gazze’de ölüm ve yaralanmayla tanışmamış bir ailenin dahi yok. Filistinli çocukların psikososyal olarak acil yardıma ihtiyacı var. Gazze’de görevini fiili olarak sürdüren Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref El-Kudra, İsrail’in 7 Temmuz’dan bu yana yaptığı saldırılarda 2 bin 70’den fazla kişinin hayatını kaybettiğini aktardı. Bizler çocuklarımız için dua etmeye devam edelim” dedi.