Ayaz; Aynı duygu birliğinde çalışıyoruz
AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus ve yönetimi Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı makamında ziyaret etti
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Başiskele İlçe yönetimine ilk hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a teşkilat yönetimi iadeyi ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın makamında bir araya gelen ilçe yönetimi uyum içinde çalışmaların süreceğini belirtti.
‘ÇALIŞMALARIMIZI UYUM İÇERİSİNDE SÜRDÜRÜYORUZ’
AK Parti Başiskele İlçe Başkanı olarak seçilen Dr. Şahin Talus ve yönetimi Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı makamında ziyaret etti. Daha önce ilçe yönetimini ilk ziyaret edenin kendilerinin olduğunu belirten AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr.Şahin Talus “iade-i ziyaretler kapsamında biz de ilk ziyaretimize Başiskele Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz’dan başladık, 20 Aralık’tan beri çalışmalarımızı beraber, güzel bir uyum içerisinde sürdürüyoruz” dedi.
‘İSTİŞARELERDE BULUNUYORUZ’
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ise konuşmasında “teşkilat ve belediye ilişkilerimiz yüksek seviyede. Bir aylık süre içerisinde Başiskele’de gerçekleşecek projeler ve yatırımlar üzerinde istişarelerde bulunuyoruz. Başiskele’ye kamu kurum ve kuruluşların, özel sektörün yapacağı yatırımları konuşmak teşkilat ve belediye olarak aynı noktada buluşmak, aynı duygu birliğinde olmak bana mutluluk veriyor. İnşallah önümüzdeki süreçte birlikte yapacağımız ziyaretlerde Başiskele halkına güzel müjdeler vereceğimize inanıyorum” dedi.