Arslan: Şehidimizi unutmayacağız
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, Gölcüklü Özel Harekat Polisi Bayram Özdere’nin şehit olmasını derin bir üzüntüyle karşıladıklarını belirtti
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, geçtiğimiz Cuma günü Gölcüklü Özel Harekat Polisi Bayram Özdere’nin şehit olmasını derin bir üzüntüyle karşıladıklarını belirti. Arslan, “Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine de sabır diliyorum dedi.
‘HEPİMİZİ DERİNDEN SARSTI’
Ülkemizde yaşanan terör olayları sebebiyle genç yaşta hayatını kaybeden şehitlerimizin Gaziler olarak kendilerini çok üzdüklerini belirten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, canını ve hayatının vatan toprakları uğruna veren şehitlerimizin gönüllerden asla silinmeyeceğini söyledi. Başkan Arslan, yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz Cuma günü Gölcük’ümüze şehit ateşi düşmüştür. Şehidimiz Bayram Özdere’nin, eli kanlı hain teröristlerce şehit edilmesi hepimizi derinden sarsmıştır. Genç yaşta vatanı için şehit olan Bayram Özdere kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Gölcük halkına baş sağlığı diliyorum. Bu tür terör olaylarının son bulup, ülkemizin huzura kavuşmasını diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.