‘Ara tatil iyi değerlendirilmeli’
08 Nisan 2024 14:55

‘Ara tatil iyi değerlendirilmeli’

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, eğitim-öğretimde bir haftalık ara tatile girilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mert, “Ara tatil iyi değerlendirilmeli” dedi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, eğitim-öğretimde bir haftalık ara tatile girilmesi hakkında dün açıklamalarda bulundu. Mert, konuyla alakalı olarak verdiği bilgilerde “Öğrencilerimiz, okullarında devam ettikleri eğitime bir haftalık bir ara vermiş oldular. Çocuklarımızın, evlatlarımızın tatili dün itibariyle başladı ve Cuma günü sona erecek. Çocuklarımıza bu tatilde iyi bir şekilde dinlenmelerini ve eğitime kaldıkları yerden devam etmelerini tavsiye ediyoruz. Yine bu haftanın Ramazan Bayramı olmasından ötürü bayram tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini, milli ve manevi değerlerimizi daha iyi anlamak adına bayramın maneviyatını en iyi şekilde yaşamalarını istiyoruz” dedi.

‘VELİLERİMİZ BÜYÜK BİR ROLE SAHİP’

Sözlerine devam eden Mert, “Öğrencilerimizin bu bir haftalık ara tatilinde, velilerimize de büyük bir görev düşüyor. Anne ve babalar, çocuklarını kitap okumaya, sosyal aktivitelere katılmaya özendirmeli, çocuklarımızın sadece teknolojiye bağlı bir tatil geçirmesinden ziyade sosyal anlamda gelişmelerine katkı sağlamalılar. Bu şekilde toplumumuzdaki gençlerimiz, kişiler arası iletişimi daha güçlü bireyler olabilirler. Velilerimiz, elbette çocukların gelişiminde büyük bir role sahipler ve bu rol kapsamında, onlara örnek olacak, çocukların topluma faydalı bireyler haline gelmesine katkı sağlayacak adımlar atmalılar. Velilerimize de bu anlamda iyi ve güzel bir tatil süreci diliyoruz” dedi.

‘ÖĞRETMENLERİMİZE GÜVENİYORUZ’

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert, açıklamasının sonunda “Yine bu tatil sürecinde öğretmenlerimiz de dinlenmiş olacaklar. Her bir öğretmenimiz, eğitim camiasının neferleri olarak çocuklarımızı, gençlerimizi en iyi şekilde eğitmek, onların en iyi şekilde yetişmesini sağlayacak çalışmalar yapmaktalar. Yine bu anlamda bir haftalık ara tatil, öğretmenlerimizin dinlenmesi ve tatil sonrasına daha iyi bir şekilde hazırlanmalarına katkı sağlayacaktır. Öğretmenlerimize de gönülden başarılar diliyor ve onlara güveniyoruz. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimiz, eğitim camiamız, velilerimiz, öğrencilerimiz ve tüm Gölcük halkımıza mutlu ve hayırlı bir bayram diliyoruz” dedi. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X