Anket çalışması Gölcüklüleri heyecanlandırdı
16 Şubat 2016 16:57

Anket çalışması Gölcüklüleri heyecanlandırdı

İlçemizde geçtiğimiz günlerde Merkez Mahallesi’nde bazı esnaflara dağıtılan kentsel dönüşüm anket formları, Gölcüklüleri kentsel dönüşüm konusunda heyecanlandırdı

Geçtiğimiz yıl içerisinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, belediye başkanlık makamında gerçekleştirdiği toplantı ile Gölcük’te kentsel dönüşüm için düğmeye basıldığını açıklayarak, ilçemizde beklenen dönüşümün artık başlayacağının müjdesini vermişti. İlçemiz genelinde bazı noktalarda bulunan hasarlı bina stoklarının azaltılacağı bu proje ile ilgili olarak yine geçtiğimiz yılın belli dönemlerinde Bakanlar Kurulu kararları alındı ve kentsel dönüşümün önündeki engeller birer birer kaldırıldı. İlçe halkının da merakla beklediği kentsel dönüşüm projesi ile birlikte vatandaşlar, güvenli binalarda yaşamanın kendilerini rahatlatacağını belirtti.

ESNAFLARA SORULAR SORULDU

Merkez Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde bazı esnaflara dağıtılan anket formları, ilçe halkını biraz daha heyecanlandırdı. Dağıtılan anket formlarında esnafların ne iş yaptığı, dükkânlarının genişliği ve dönüşümde ne kadar büyüklükte dükkân istediklerine yönelik sorular anket dağıtılan hedef kitleye soruldu. Dönüşüm ile ilgili somut çalışmalara başlandığını ifade eden Gölcüklüler, merkezde yapılması planlanan kentsel dönüşümün ilçe merkezini ve çarşıyı rahatlatacağını, buradaki çalışmaları merakla beklediklerini iletti. Yapılan anket çalışması, ilçe merkezinde kuşkusuz bir hareketlenmenin de önünü açmış oldu.

BENZER HABERLER
X