Anıtpark’ta Kadir Gecesi programı
22 Haziran 2017 15:03

Anıtpark’ta Kadir Gecesi programı

Gölcük Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Anıtpark’ta Kadir Gecesi özel programı gerçekleştirildi

Ramazan ayı içerisinde yer alan ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, Gölcük Belediyesi tarafından hazırlanan özel bir program ile idrak edildi. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamındaki Kadir Gecesi özel programında, Anıtpark’ta düzenlenen Hacivat Karagöz gösterisi, Kur’an-ı Kerim tilaveti, Tasavvuf Müziği Konseri ve sema gösterileri, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Etkinliklere, Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 TÜRKİYE BİRİNCİSİ HAFIZDAN KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ

Program Sunucusu Recep Akar koordinatörlüğündeki etkinlik, Hacivat Karagöz gösterisi ile başladı. Ardından Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma Türkiye birincisi Hafız Hasan Çakmak’ın yaptığı Kur’an-ı Kerim tilaveti vatandaşlara unutulmaz dakikalar yaşattı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören etkinlik, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Mürselpaşa Türk Müziği Topluluğu tarafından verilen Tasavvuf Müziği Konseriyle devam edip, sema gösterisi ile son buldu. Sema gösterisi büyük bir keyifle ve dikkatle izlendi. Program boyunca vatandaşlara pamuk şeker ve Osmanlı şerbeti ikramı yapıldı.

BENZER HABERLER
X