Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerden vefa
17 Nisan 2013 16:15

Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerden vefa

Gölcük Anadolu Öğretmen Lisesi 11. sınıf öğrencileri yaptıkları öğretmenlik izleme stajları kapsamında stajlarını yaptıkları Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu öğretmenlerine ikramda bulundu

Gölcük Anadolu Öğretmen Lisesi 11. sınıf öğrencileri yaptıkları öğretmenlik izleme stajları kapsamında stajlarını yaptıkları Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu öğretmenlerine ikramda bulundular.  Gölcük Anadolu Öğretmen Lisesinde 11.sınf Öğrencileri, Stajlarını yaptıkları Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu öğretmenlerine, yaptıkları staj sırasında gösterdikleri yakın ilgi ve paylaşımlarından dolayı teşekkür amaçlı, ikramlardan sunarak, büyük bir vefa örneği gösterdi.

 

ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan ikramda iki okul öğretmenleri, birlikte yetiştirdikleri öğrencilerin başarılı bir gelecek yaşamalarına katkı sağladıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Yapılan kaynaşma toplantısında 11.sınıf öğrencilerinden Tuba Aktuz başarılarına katkı sağlayan Nuri Bermek İlkokulu öğretmenlerine teşekkür ederek,  evvelce öğretmenlik yapmayı düşündüğünü şimdi ise yaptıkları bu staj sonrasında kesin olarak öğretmen olmayı kararlaştırdığını söyledi.

 

ÖĞRETMENLERE ÇİÇEK VERİLDİ

Nuri Bermek İlkokulu Müdürü Murat Kanmaz ise, Gölcük Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerini 2 hafta misafir etmekten dolayı mutlu olduklarını, sahip oldukları tüm bilgi birikimi ve tecrübelerimizi öğrencilerle paylaştıklarını söyledi. Gölcük Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Müfit Ulusoy ise; Okul olarak ilk kez yaptıkları öğrenci stajlarını başarı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını, buna katkı sağlayan Nuri Bermek İlkokulu yönetimi ve öğretmenlerine teşekkür etti ve öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi. Toplantı öğretmenlere çiçek takdimi ile sona erdi.

BENZER HABERLER
X